nieuws

Terug naar het overzicht

Persbericht: Orange Juice webscan

Orange Juice webscan voor optimale website

Kant-en-klare dienst voor brede doelgroep
Arnhem, 22 februari 2012 – Orange Juice, specialist in webapplicaties, lanceert vandaag de Orange Juice webscan. Het bedrijf maakt voor een vast bedrag een complete analyse van websites en webshops en rapporteert binnen 5 werkdagen schriftelijk haar bevindingen.

De specialist in webapplicaties
Vrijwel ieder bedrijf in Nederland presenteert zich tegenwoordig online. Websites en webwinkels zijn dan ook van doorslaggevend belang voor  verkoop- en marketingstrategieën. Orange Juice is gespecialiseerd in het realiseren en optimaliseren van webapplicaties en introduceert vandaag een nieuwe dienst, de Orange Juice webscan.
“Wij worden tegenwoordig steeds vaker gevraagd een audit te doen op bestaande websites of webshops”, zegt Remco van Nieuwenhoven, CEO van Orange Juice. “Nu internet gemeengoed is geworden, willen bedrijven weten of ze het goed doen, of er verbeterpunten zijn. Want het hebben van een website of webshop is niet voldoende, je moet ook zo hoog mogelijk in Google verschijnen en de conversie van bezoeker naar klant weten te optimaliseren.”

Persbericht: Orange Juice webscan Webscan
Orange Juice biedt de webscan als een kant-en-klare dienst aan. Doelgroep is elk bedrijf dat een strategisch belang heeft bij een goede website of webwinkel, maar zelf niet alle kennis en kunde in huis heeft. De webscan brengt alle factoren die bijdragen aan een optimale conversie in kaart, analyseert de sterke en zwakke punten en geeft inzicht in mogelijke verbeteringen.

Experts op het gebied van internetmarketing, usability, design, techniek, Search Engine Optimization (SEO), social media en webanalytics bekijken de site of shop vanuit hun vakgebied. De samenvatting van hun bevindingen vormt een overzichtelijk rapport met concrete aanbevelingen: de webscan.

Over Orange Juice
Orange Juice Interactive is een in e-commerce gespecialiseerd internetbureau. Focus ligt op het realiseren en optimaliseren van webapplicaties die op het gebied van design, techniek en optimalisatie toonaangevend zijn.  Orange Juice werkt onder andere voor AgentschapNL, ANWB, HEMA, Inventum, Pon Automotive, Garantiemakelaars en Radio 538. Meer informatie: www.orange-juice.nl.

Door: Remco | 22 februari 2012 - 13:22 uur