;
Even voorstellen: onze nieuwe collega Nina
14 februari 2023 Online marketing

Sinds deze maand hebben we er weer een nieuwe collega bij! Nina komt ons team versterken als HR adviseur/coach en gaat dus een belangrijke rol vervullen bij Orange Juice. Om Nina wat beter te leren kennen, hebben we haar een aantal vragen gesteld.

;
Ontmoet onze ‘nieuwe’ collega Thomas
19 december 2022 Development

Afgelopen periode hebben wij meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen, zo ook Thomas. Thomas is geen onbekende bij Orange Juice, want hij heeft zowel zijn meewerkstage als zijn afstudeeronderzoek bij ons gedaan. Weten waar Thomas zich momenteel mee bezig houdt bij Orange Juice? Lees dan snel verder.

;
Online configurator voor voestalpine Track Solutions Netherlands
13 oktober 2022 Development

voestalpine Track Solutions Netherlands (voorheen Railpro) gekozen voor digital agency Orange Juice. Wij gaan een online configurator realiseren voor samengestelde orders op het gebied van railinfrastructuur materialen. De online configurator wordt aangesloten op het bestaande enterprise e-commerce platform.

;
Umbraco 10 blog
29 juni 2022 Development

Ben je benieuwd wat de verschillen zijn tussen Umbraco 9 en 10? En wil je weten waarom het loont te upgraden naar Umbraco 10? In dit artikel zetten we de belangrijkste updates en features van Umbraco 10 voor je op een rij.

;
Nieuwe samenwerking met betalingsbedrijf Biller
24 maart 2022 Online marketing

Biller biedt met een AI gedreven betaalmethode de oplossing voor problemen op de online B2B betaalmarkt. Wij hebben veel e-commerce klanten waarbij de nieuwe betalingsmethode een toegevoegde waarde kan zijn. Mede daarom zijn we enthousiast over deze nieuwe samenwerking.

;
Livio kiest voor Orange Juice
15 juli 2021 Development

Om de diensten van Livio op een professionele en aansprekende wijze te presenteren heeft Orange Juice een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.

;
Corona als springplank
26 april 2021 Development

Vorig jaar maart kwam de gehele evenementenbranche door de coronacrisis tot stilstand. Als digital agency werken wij voor een aantal opdrachtgevers uit deze branche, waaronder Euro Events. Toch zijn we er beiden van overtuigd dat een crisis ook kansen biedt. We besluiten om wel te blijven investeren in verbeteringen en uitbreidingen, zodat we straks sterker uit de crisis komen.

;
Onze nieuwe collega David
13 april 2021 Development

Ontmoet onze nieuwe front-end webdeveloper David

;
Nieuwe website voor Ploeg kozijnen
22 februari 2021 Development

Wij hebben een nieuwe website gerealiseerd voor Ploeg kozijnen om een deel van het businessproces te verplaatsen naar digitale platformen.

;
Een matrassenwijzer voor Sleepfast.nl
14 april 2020 Development

Orange Juice gaat samenwerken met Sleep Fast, een beddenwinkel en familiebedrijf.

;
Product configurator aansluiten op elk e-commerce platform
25 februari 2020 Development

We kunnen product configurators voor bestaande webshops ontwikkelen.

;
Nieuwe technologie voor het personaliseren van video
11 juli 2019 Development

Orange Juice heeft een innovatieve webtechnologie ontwikkeld waarmee video content realtime in de browser gepersonaliseerd kan worden.