;
7 tips voor het schrijven van een goede blog
16 maart 2023 Online marketing

Met behulp van deze tips schrijf je blogs die wél gelezen worden. Het schrijven van een blog is erg tijdrovend, het is dan ook zonde als jouw blogs uiteindelijk weinig of zelfs niet gelezen worden. Wij delen een aantal tips, waarmee je gegarandeerd de beste blogs schrijft.

;
Waarom is SEO inzetten belangrijk?
27 februari 2023 Online marketing

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, is een belangrijk onderdeel van online marketing. Als je het ons vraagt is het een must om hier voldoende aandacht aan te besteden. Met SEO-optimalisatie zorg je ervoor dat je website goed vindbaar is binnen zoekmachines, zoals Google en Bing. Hierbij hoef je niet per klik te betalen, want het verkeer naar de website is geheel gratis. Om deze reden wordt het ook wel organisch verkeer genoemd. Door aandacht te besteden aan SEO levert dit jouw bedrijf meer verkeer (en omzet) op. In deze blog nemen wij zeven redenen met je door waarom wij SEO een belangrijk online marketingkanaal vinden.

;
Even voorstellen: onze nieuwe collega Nina
14 februari 2023 Online marketing

Sinds deze maand hebben we er weer een nieuwe collega bij! Nina komt ons team versterken als HR adviseur/coach en gaat dus een belangrijke rol vervullen bij Orange Juice. Om Nina wat beter te leren kennen, hebben we haar een aantal vragen gesteld.

;
Ontmoet onze ‘nieuwe’ collega Thomas
19 december 2022 Development

Afgelopen periode hebben wij meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen, zo ook Thomas. Thomas is geen onbekende bij Orange Juice, want hij heeft zowel zijn meewerkstage als zijn afstudeeronderzoek bij ons gedaan. Weten waar Thomas zich momenteel mee bezig houdt bij Orange Juice? Lees dan snel verder.

;
Ontmoet onze nieuwe content marketeer: Chayenne
12 december 2022 Online marketing

Chayenne is per 1 november bij ons gestart als content marketeer. Lees snel verder om Chayenne beter te leren kennen.

;
Online Incasso
19 september 2022 Strategie

Het SAAS platform OnlineIncasso.nl kiest voor digital agency Orange Juice als digital partner voor de komende 3 jaren. De samenwerking is gestart in het voorjaar van 2022 en omvat alle online marketing werkzaamheden voor het online platform.

;
Nieuwe samenwerking met betalingsbedrijf Biller
24 maart 2022 Online marketing

Biller biedt met een AI gedreven betaalmethode de oplossing voor problemen op de online B2B betaalmarkt. Wij hebben veel e-commerce klanten waarbij de nieuwe betalingsmethode een toegevoegde waarde kan zijn. Mede daarom zijn we enthousiast over deze nieuwe samenwerking.

;
Ontmoet onze nieuwe online marketeer Phawan
14 december 2021 Online marketing

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Phawan. Phawan is sinds november bij Orange Juice begonnen als online marketeer. Benieuwd naar wat hem zoal bezig houdt? Wij stelden Phawan een aantal vragen.

;
Samenwerking Bsure Medical
02 november 2021 Online marketing

Orange Juice was al in een vroeg stadium betrokken bij de oprichting en de uitwerking van startup Bsure Medical. Bsure Medical is een social enterprise actief op het snijvlak van medische wetenschap, DNA-onderzoek en bio-implantaten. Onlangs is de nieuwe website door Orange Juice gelanceerd en tevens zijn wij verantwoordelijk voor alle online marketing werkzaamheden voor Bsure Medical.

;
Ontmoet onze nieuwe collega Camilo
02 september 2021 Online marketing

Sinds kort hebben we een nieuwe collega. Camilo komt ons team verrijken als team lead online marketing. Lees verder en leer Camilo beter kennen!

;
Livio kiest voor Orange Juice
15 juli 2021 Development

Om de diensten van Livio op een professionele en aansprekende wijze te presenteren heeft Orange Juice een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.

;
Corona als springplank
26 april 2021 Development

Vorig jaar maart kwam de gehele evenementenbranche door de coronacrisis tot stilstand. Als digital agency werken wij voor een aantal opdrachtgevers uit deze branche, waaronder Euro Events. Toch zijn we er beiden van overtuigd dat een crisis ook kansen biedt. We besluiten om wel te blijven investeren in verbeteringen en uitbreidingen, zodat we straks sterker uit de crisis komen.