HEMA foto snelserviceUnieke fotoservice

De foto snelservice van HEMA is een geavanceerde webapplicatie die digitale foto's omzet in echte afdrukken. Door de processen te automatiseren kunnen we binnen 30 minuten van de online editor naar een stapeltje echte foto's in een HEMA vestiging.

Ipad Mockup

SnelserviceBinnen twee uur een stapeltje afdrukken

Vanaf elke locatie kun je jouw foto’s uploaden en de afdrukken in een handomdraai bestellen. Vanaf € 0,28 per afdruk.

Stapeltje

Favoriete momentenVan digitaal naar fotoafdruk

Dat moment van trots, plezier of ontroering…met een fotoafdruk heb je een tastbare herinnering. Plak de afdruk op je koelkast, aan de muur of in een album. De fotoafdrukken zijn beschikbaar in de formaten 10x15cm en 15x20cm.

Foto Bewerken (1)

Opgeslagen foto’sVanaf elke locatie uploaden en afdrukken

Je kan foto’s uploaden naar de snelservice vanaf elk device, maar ook de foto’s die op Facebook of Instagram staan kun je afdrukken via de snelservice.

Mobile

Thuis of onderwegGebruiksgemak staat voorop

De snelservice is een responsive website. Of je nu thuis achter een laptop zit of onderweg bent met je mobiel. Klik je foto’s aan en binnen twee uur liggen de afdrukken voor je klaar bij de dichtstbijzijnde HEMA winkel.

Mobile Mockup2

Kies een HEMA winkelOphalen in de buurt

Voor het ophalen van de afdrukken heb je de keuze uit ruim 600 HEMA winkels, er is altijd een vestiging bij je in de buurt.

Locatie

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen
Remco@2X

Neem contact op met:
Remco van Nieuwenhoven