Ruim 15 jaar ervaringVan concept tot conversie,
wij hebben het in huis

Wij werken al sinds 2003 aan het ontwerpen en realiseren van internetoplossingen voor onze opdrachtgevers. Een succesvol internetproject is een optimale mix van strategie, design, webtechnologie en online marketing. Met een enthousiast team van webdesigners, webdevelopers en online marketeers zorgen wij voor uitstekende online resultaten en kunnen onze klanten groeien.

Orange Juice realiseert de oplossingen op basis van Microsoft .NET framework. Hierbij gebruiken wij Umbraco als Content Management Systeem en wij zijn Umbraco certified partner. Daarnaast ontwikkelen wij zelf online ontwerpeditors en product configurators op basis van JavaScript technologie. Het geheel van onze oplossingen, inclusief online marketing, noemen we een Digital Commerce Platform (DCP).

Digital Commerce Platform (DCP)

Een platform voor het online afhandelen van transacties bestaat niet alleen uit een webshop, maar kent meerdere bouwblokken en tools die samen een oplossing vormen. Het doel van de totaaloplossing is betrokkenheid tijdens de gehele ‘customer journey’. We streven naar maximale klantbinding en zorgen dat we het contact met de klant gaandeweg vasthouden. Van oriëntatie tot aankoop en herhalingsaankopen: een proces dat verloopt met verschillende offline en online contactmomenten en vaak op meerdere devices plaatsvindt.

Naast de transactie in de webshop willen we contact met de klant via social media, livechat, whatsapp, mail en andere kanalen. We verzamelen zoveel mogelijk gegevens om te komen tot een volledig klantbeeld, dit noemen we het 360 graden klantbeeld. Dit gebruiken we onder andere als uitgangspunt voor de propositie en communicatie.

Bij Orange Juice bestaat een Digital Commerce Platform onder meer uit de volgende bouwblokken en tools:

Webdevelopment

Wij realiseren websites, webshops, ontwerpeditors en product configurators die onze klanten laten groeien. Op zoek naar een op maat gemaakt webapplicatie? Lees hier meer over onze specialiteiten op het gebied van webdevelopment.

Webdevelopment

Online marketing

Orange Juice heeft ruime ervaring met online marketing. Al sinds 2003 realiseren wij sterke online marketingcampagnes. Lees hier hoe we je tot dienst kunnen zijn.

Online marketing