Van concept tot conversie,
wij hebben het in huis.

Ruim 10 jaar ervaring

Orange Juice werkt al ruim 10 jaar aan innovatieve online projecten. Van actiepagina tot webshop, van banner tot complexe applicaties. We combineren strategie, design, creatie en optimalisatie tot een uitgebalanceerde mix van online performance. Hoe? Dat vertellen we hieronder.

Onze ingrediënten

Vitamine cocktail

Een succesvol internetproject bestaat uit een uitgekiende combinatie van strategie, concept, design, technologie en optimalisatie. De juiste verhouding bepalen van deze ingrediënten vraagt om experts op elk vakgebied en jarenlange ervaring met het realiseren van toonaangevende internetprojecten. Orange Juice heeft deze expertise en ervaring in huis, van concept tot conversie.

Vitamine A
Vitamine A

Strategie en concept

Het vertalen van bedrijfsdoelen naar een duidelijke online strategie. Een overkoepelend plan waar online transacties, zoekmachineoptimalisatie, webcare en social media een plaats hebben. Eventueel gecombineerd met een eerste concrete uitwerking van een online concept. In deze fase bepalen we samen met de opdrachtgever de kaders en doelen van de online aanpak.

Vitamine B
Vitamine B

Creatie

Het internetconcept visualiseren en uitwerken in aansprekende designschetsen. Bij de uitwerking zetten de designers van Orange Juice de eindgebruiker centraal. Bij elke online (trans-)actie bepaalt de eindgebruiker namelijk de uiteindelijke conversie. In deze fase brengen we marketing, design en UX samen en dit is de basis voor een professionele en effectieve internetoplossing.

Vitamine C
Vitamine C

Realisatie

De visuele uitwerking wordt omgezet naar webtechnologie, waarbij front-end developers, scripters en webdevelopers intensief samenwerken. De websites en webapplicaties worden getoetst op functionaliteit, performance en gebruikersvriendelijkheid. In de testfase worden ook de koppelingen naar externe systemen gecontroleerd en is de oplossing klaar voor lancering.

Vitamine D
Vitamine D

Optimalisatie

De fase van realisatie wordt opgevolgd door een fase waarin online marketing zijn werk kan doen. Online campagnes worden gestart en de eerste resultaten komen tot stand. Vrijwel alle internetoplossingen worden geleverd met software voor webanalytics. Hiermee zijn bezoekers, performance en conversie inzichtelijk en kunnen we bijsturen.

Casebuilder.com

Orange Juice heeft een geavanceerde e-commerce omgeving gerealiseerd en deze gekoppeld aan onze productieomgeving. Op deze wijze sturen de klanten via online orders een productie on-demand proces aan, resulterend in maatwerk flightcases met ultrakorte levertijden. Een toonaangevend voorbeeld voor de maakindustrie en tevens winnaar van een innovatie award.

Sam Beltman, directeur Casebuilder.com
Straetus Incasso Nederland

Strategisch en operationeel een internetbureau waarop we kunnen bouwen. Resultaatgericht, net zoals Straetus.

Crijn Janssen, directeur Straetus Incasso Nederland

Maatwerk

Op basis van het Microsoft (.NET) platform kan Orange Juice oplossingen realiseren die maatwerk vragen. Denk aan online oplossingen die een onderdeel zijn van een grotere architectuur, zoals het integreren van een webshop in een ERP omgeving of het koppelen van externe databasesystemen aan een extranet. Maatwerk maakt het mogelijk om innovatieve en interactieve webapplicaties te realiseren die extra functionaliteiten bieden ten opzichte van een standaard systeem.

Mail: Copernica

Het bedienen van klanten in een online omgeving is slechts zelden een eenmalige transactie, vrijwel altijd is het doel om een klant te laten terugkeren voor een herhaalaankoop of aanvullende bestelling. Dan is het sturen van een e-mail nieuwsbrieven een onmisbaar instrument. Voor het segmenteren, personaliseren en versturen van e-mail nieuwsbrieven gebruiken wij de software van Copernica.

CMS: Umbraco

Om opdrachtgevers zelf de content van een internetproject te laten beheren gebruiken we onder meer Umbraco (.NET). Dit is een Content Management Systeem met uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en bewerken van dynamische webpagina’s. Bijkomend voordeel is dat het open source is en wij er zelf functionaliteiten aan toe kunnen voegen.

Webshop: Ucommerce

Een generiek e-commerce platform dat kan worden ingezet in combinatie met Umbraco. Een professioneel en schaalbaar platform waarbij Orange Juice zelf functionaliteiten en modules kan toevoegen, zoals de in eigen beheer ontwikkelde HTML editor voor het online ontwerpen en configureren van producten.

Service

Onderhoud, optimalisatie en updates

Voor een opdrachtgever is het van belang dat de online oplossing ook na lancering goed functioneert. Vaak zijn er kleine updates in de functionaliteit wenselijk of zijn we samen met de klant de conversie aan het optimaliseren. Wij bieden zowel support- en onderhoudscontracten als complete trajecten voor online marketing en conversie optimalisatie. Orange Juice streeft naar langdurige samenwerking met de opdrachtgevers en een hoge klanttevredenheid is essentieel voor ons bureau.

Partners

Vertel ons je online ambitie.

Wij denken graag mee.

Orange Juice.
Custom e-commerce