Van concept tot conversie,
wij hebben het in huis.

Ruim 10 jaar ervaring

Orange Juice werkt al ruim 10 jaar aan innovatieve online projecten. Van actiepagina tot webshop, van banner tot complexe applicaties. We combineren strategie, design, creatie en optimalisatie tot een uitgebalanceerde mix van online performance. Hoe? Dat vertellen we hieronder.

Onze ingrediënten

Vitamine cocktail

Een succesvol internetproject bestaat uit een uitgekiende combinatie van strategie, concept, design, technologie en optimalisatie. De juiste verhouding bepalen van deze ingrediënten vraagt om experts op elk vakgebied en jarenlange ervaring met het realiseren van toonaangevende internetprojecten. Orange Juice heeft deze expertise en ervaring in huis, van concept tot conversie.

Vitamine A
Vitamine A

Strategie en concept

Het vertalen van bedrijfsdoelen naar een duidelijke online strategie. Een overkoepelend plan waar online transacties, zoekmachineoptimalisatie, webcare en social media een plaats hebben. Eventueel gecombineerd met een eerste concrete uitwerking van een online concept. In deze fase bepalen we samen met de opdrachtgever de kaders en doelen van de online aanpak.

Vitamine B
Vitamine B

Creatie

Het internetconcept visualiseren en uitwerken in aansprekende designschetsen. Bij de uitwerking zetten de designers van Orange Juice de eindgebruiker centraal. Bij elke online (trans-)actie bepaalt de eindgebruiker namelijk de uiteindelijke conversie. In deze fase brengen we marketing, design en UX samen en dit is de basis voor een professionele en effectieve internetoplossing.

Vitamine C
Vitamine C

Realisatie

De visuele uitwerking wordt omgezet naar webtechnologie, waarbij front-end developers, scripters en webdevelopers intensief samenwerken. De websites en webapplicaties worden getoetst op functionaliteit, performance en gebruikersvriendelijkheid. In de testfase worden ook de koppelingen naar externe systemen gecontroleerd en is de oplossing klaar voor lancering.

Vitamine D
Vitamine D

Optimalisatie

De fase van realisatie wordt opgevolgd door een fase waarin online marketing zijn werk kan doen. Online campagnes worden gestart en de eerste resultaten komen tot stand. Vrijwel alle internetoplossingen worden geleverd met software voor webanalytics. Hiermee zijn bezoekers, performance en conversie inzichtelijk en kunnen we bijsturen.

Digital Commerce Platform (DCP)

Een platform voor het online afhandelen van transacties bestaat niet alleen uit een webshop, maar kent meerdere bouwblokken en tools die samen een oplossing vormen. Het doel van de totaaloplossing is betrokkenheid tijdens de gehele ‘customer journey’. We streven naar maximale klantbinding en zorgen dat we het contact met de klant gaandeweg vasthouden. Van oriëntatie tot aankoop en herhalingsaankopen: een proces dat verloopt met verschillende offline en online contactmoment en vaak op meerdere devices plaatsvindt.

Naast de transactie in de webshop willen we contact met de klant via social media, livechat, whatsapp, mail en andere kanalen. We verzamelen zoveel mogelijk gegevens om te komen tot een volledig klantbeeld, dit noemen we het 360 graden klantbeeld. Dit gebruiken we onder andere als uitgangspunt voor de propositie en communicatie.

Bij Orange Juice bestaat een Digital Commerce Platform onder meer uit de volgende bouwblokken en tools:

Umbraco website

Umbraco is een professioneel Content Management Systeem (CMS) waarmee we opdrachtgevers zelf de content van hun website of website kunnen laten beheren. Het is een gebruiksvriendelijk CMS met veel mogelijkheden. Umbraco kan gebruikt worden voor websites die gebaseerd zijn op de .NET technologie van Microsoft.

Meer informatie

Umbraco webshop

Ucommerce is een platform voor het realiseren van e-commerce oplossingen. Net als Umbraco is het gebaseerd op de Microsoft .NET technologie, waardoor deze probleemloos aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dankzij deze integratie ontstaat er een e-commerce oplossing waarbij het CMS en webshopbeheer worden samengevoegd.

Meer informatie

Copernica e-mail marketing

De geavanceerde software van Copernica biedt veel mogelijkheden voor e-mail marketing en marketing automation. Met Copernica kunnen we onder andere doelgroepen segmenteren, geautomatiseerde e-mailcampagnes inregelen en e-mails personaliseren op basis van klant- en ordergegevens uit de webshop.

Meer informatie

Data Studio dashboard

Data Studio is een tool van Google voor het ontwerpen van online dashboards met KPI’s. Er kunnen verschillende databronnen gekoppeld worden, de gegevens hiervan worden gecombineerd in één overzicht. Zo heb je alle belangrijke KPI’s altijd inzichtelijk en kun je de resultaten nauwlettend in de gaten houden.

Meer informatie

Product configurator

Orange Juice kan een product configurator ontwikkelen voor het online ontwerpen, samenstellen en personaliseren van een product. Een product configurator wordt ontwikkeld in JavaScript en kan probleemloos gekoppeld worden aan een bestaande website of webshop.

Meer informatie

Website optimalisatie

Als we een website gaan optimaliseren, houdt dit in ieder geval in dat we de traffic gaan verhogen en de conversie optimaliseren. Naast onze kennis en ervaring zetten we hiervoor een verzameling van verschillende tools in. Op deze manier kunnen we het maximale resultaat halen uit elk online project.

Meer informatie

Orange Juice.
Custom e-commerce