Ruim 15 jaar ervaringVan concept tot conversie,
wij hebben het in huis

Wij werken al sinds 2003 aan het ontwerpen en realiseren van internetoplossingen voor onze opdrachtgevers. Een succesvol internetproject is een optimale mix van strategie, design, webtechnologie en online marketing. Met een enthousiast team van webdesigners, webdevelopers en online marketeers zorgen wij voor uitstekende online resultaten en kunnen onze klanten groeien.

Orange Juice realiseert de oplossingen op basis van Microsoft .NET framework. Hierbij gebruiken wij Umbraco als Content Management Systeem en wij zijn Umbraco certified partner. Daarnaast ontwikkelen wij zelf online editors en configurators op basis van JavaScript technologie. Het geheel van onze oplossingen, inclusief online marketing, noemen we een Digital Commerce Platform (DCP).

Digital Commerce Platform (DCP)

Een platform voor het online afhandelen van transacties bestaat niet alleen uit een webshop, maar kent meerdere bouwblokken en tools die samen een oplossing vormen. Het doel van de totaaloplossing is betrokkenheid tijdens de gehele ‘customer journey’. We streven naar maximale klantbinding en zorgen dat we het contact met de klant gaandeweg vasthouden. Van oriëntatie tot aankoop en herhalingsaankopen: een proces dat verloopt met verschillende offline en online contactmoment en vaak op meerdere devices plaatsvindt.

Naast de transactie in de webshop willen we contact met de klant via social media, livechat, whatsapp, mail en andere kanalen. We verzamelen zoveel mogelijk gegevens om te komen tot een volledig klantbeeld, dit noemen we het 360 graden klantbeeld. Dit gebruiken we onder andere als uitgangspunt voor de propositie en communicatie.

Bij Orange Juice bestaat een Digital Commerce Platform onder meer uit de volgende bouwblokken en tools:

Umbraco Website

Umbraco is een professioneel Content Management Systeem (CMS) waarmee we opdrachtgevers zelf de content van hun website of webshop kunnen laten beheren. Het is een gebruiksvriendelijk CMS met veel mogelijkheden. Umbraco kan gebruikt worden voor websites die gebaseerd zijn op de .NET technologie van Microsoft.

Umbraco website

Umbraco Webshop

Ucommerce is een platform voor het realiseren van e-commerce oplossingen. Net als Umbraco is het gebaseerd op de Microsoft .NET technologie, waardoor deze probleemloos aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dankzij deze integratie ontstaat er een e-commerce oplossing waarbij het CMS en webshopbeheer worden samengevoegd.

Umbraco webshop

Copernica e-mail marketing

De geavanceerde software van Copernica biedt veel mogelijkheden voor e-mail marketing en marketing automation. Met Copernica kunnen we onder andere doelgroepen segmenteren, geautomatiseerde e-mailcampagnes inregelen en e-mails personaliseren op basis van klant- en ordergegevens uit de webshop.

Copernica e-mail marketing

Data Studio dashboard

Data Studio is een tool van Google voor het ontwerpen van online dashboards met KPI’s. Er kunnen verschillende databronnen gekoppeld worden, de gegevens hiervan worden gecombineerd in één overzicht. Zo heb je alle belangrijke KPI’s altijd inzichtelijk en kun je de resultaten nauwlettend in de gaten houden.

Data Studio dashboard

Product configurator

Orange Juice kan een product configurator ontwikkelen voor het online ontwerpen, samenstellen en personaliseren van een product. Een product configurator wordt ontwikkeld in JavaScript en kan probleemloos gekoppeld worden aan een bestaande website of webshop.

Product configurator

Website optimalisatie

Als we een website gaan optimaliseren, houdt dit in ieder geval in dat we de traffic gaan verhogen en de conversie optimaliseren. Naast onze kennis en ervaring zetten we hiervoor een verzameling van verschillende tools in. Op deze manier kunnen we het maximale resultaat halen uit elk online project.

Website optimalisatie