Oj Desk Topview E
RUIM 15 JAAR ERVARING

Van concept tot conversie, wij hebben het in huis

Wij werken al sinds 2003 aan het ontwerpen en realiseren van internetoplossingen voor onze opdrachtgevers. Een succesvol internetproject is een optimale mix van strategie, design, webtechnologie en online marketing. Met een enthousiast team van webdesigners, webdevelopers en online marketeers zorgen wij voor uitstekende online resultaten en kunnen onze klanten groeien.

Orange Juice realiseert de oplossingen op basis van Microsoft .NET framework. Hierbij gebruiken wij Umbraco als Content Management Systeem en wij zijn Umbraco certified partner. Daarnaast ontwikkelen wij zelf online ontwerpeditors en product configurators op basis van JavaScript technologie. Het geheel van onze oplossingen, inclusief online marketing, noemen we een Digital Commerce Platform (DCP).

Digital Commerce Platform (DCP)

Een platform voor het online afhandelen van transacties bestaat niet alleen uit een webshop, maar kent meerdere bouwblokken en tools die samen een oplossing vormen. Het doel van de totaaloplossing is betrokkenheid tijdens de gehele ‘customer journey’. We streven naar maximale klantbinding en zorgen dat we het contact met de klant gaandeweg vasthouden. Van oriëntatie tot aankoop en herhalingsaankopen: een proces dat verloopt met verschillende offline en online contactmomenten en vaak op meerdere devices plaatsvindt.

Naast de transactie in de webshop willen we contact met de klant via social media, livechat, whatsapp, mail en andere kanalen. We verzamelen zoveel mogelijk gegevens om te komen tot een volledig klantbeeld, dit noemen we het 360 graden klantbeeld. Dit gebruiken we onder andere als uitgangspunt voor de propositie en communicatie.

Bij Orange Juice bestaat een Digital Commerce Platform onder meer uit de volgende bouwblokken en tools:

Strategisch advies

Consultancy is zo’n zwaar woord. Wij noemen het liever strategisch advies. Je kunt hetzelfde gedegen werk verwachten van onze online strategen, maar zonder de poeha. Want met al onze kennis en expertise staan we midden in het digitale landschap. Geen wollige rapporten maar concrete digitale oplossingen, vanuit een datagedreven aanpak. Samen duiken we diep in je business. In welke processen knelt het? Hoe verloopt de customer journey? Vanuit nauwe samenwerking werken we aan jouw online vraagstuk. Altijd een aanpak op maat. Altijd persoonlijk. Altijd voor het beste resultaat.

Webdevelopment

Wij realiseren websites, webshops, ontwerpeditors en product configurators die onze klanten laten groeien. Op zoek naar een op maat gemaakt webapplicatie? Lees hier meer over onze specialiteiten op het gebied van webdevelopment.

Online marketing

Orange Juice heeft ruime ervaring met online marketing. Al sinds 2003 realiseren wij sterke online marketingcampagnes. Lees hier hoe we je tot dienst kunnen zijn.