HTML editor

Orange Juice is expert op het gebied van digital commerce: het online faciliteren van transacties en interacties. De realisatie hiervan vraagt vaak om een maatwerk oplossing; onze specialiteit! Heb je grote online ambities? Daar worden wij blij van. Van relatief simpele ontwerpmodules tot geavanceerde webapplicaties om een productieproces te automatiseren, niets is ons te gek. We houden van een uitdaging en denken graag met je mee over een passende oplossing. Heb je een online vraagstuk waar je niet uit komt? Of een nieuw en innovatief online businessmodel waar je mee aan de slag wilt? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

HTML Editor
Maatwerk koppelingen

Maatwerk Op basis van het Microsoft framework

Een online businessmodel kan in veel gevallen vorm krijgen door een tool, webapplicatie of HTML editor op maat te ontwikkelen. Belangrijk hierbij is dat deze gekoppeld kan worden aan de website of webshop en eventuele externe systemen. Op basis van het Microsoft .NET framework kan Orange Juice maatwerk oplossingen realiseren die probleemloos geïmplementeerd kunnen worden in het grotere geheel van een online project. Denk aan online oplossingen die onderdeel zijn van een overkoepelende architectuur, zoals het integreren van een webshop in een ERP omgeving of het koppelen van externe databasesystemen aan een extranet. Maatwerk maakt het mogelijk om innovatieve en interactieve webapplicaties te realiseren die extra functionaliteiten bieden ten opzichte van een standaard systeem.

Online HTML editor Personalisatiemogelijkheden

Onze expertise ligt onder andere in het ontwikkelen van personalisatiemodules, die websitebezoekers in staat stellen om zelf een product te ontwerpen of configureren. Er kunnen verschillende personalisatiemogelijkheden gecombineerd worden en daarbij is het mogelijk om direct een live preview van het resultaat te tonen. Naast de personalisatiemodules voor producten zijn wij ook gespecialiseerd in videopersonalisatie. We hebben een unieke web-based technologie ontwikkeld waarmee videotemplates gepersonaliseerd kunnen worden met eigen content. De techniek is veelzijdig in te zetten voor allerlei soorten projecten waarbij videocontent relevant is.

Personalisatiemogelijkheden met HTML Editor
Personalisatiemogelijkheden met HTML Editor

Realisatie Maatwerk oplossing

Functionaliteiten voor het online ontwerpen, samenstellen en personaliseren van een product realiseren wij in de vorm van een online HTML editor die we implementeren in de website of webshop. Het gaat hierbij om een maatwerk oplossing, wat betekent dat alles mogelijk is. Naast de optimalisaties voor de eindgebruiker aan de voorkant van de website kunnen we ook extra functionaliteiten aan de achterkant realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koppeling die de productiebestanden automatisch inlaadt in een machine, waardoor processen geautomatiseerd kunnen worden. Hiermee kunnen we e-commerce en on-demand productie combineren.

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce