Umbraco website

Om ervoor te zorgen dat een opdrachtgever zelf de content van een website of webshop kan beheren maken wij gebruik van Umbraco: een content management systeem dat is gebouwd op het Microsoft .NET framework. Umbraco biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en bewerken van dynamische webpagina’s. Van een kleine website met enkele pagina’s tot een complete webshop met geavanceerde HTML editor, voor de realisatie van websites met contentbeheer biedt Umbraco ons altijd een goede basis. Overweeg je om een Umbraco website te laten bouwen? We vertellen je graag meer over het CMS, de onderliggende techniek en waarom wij er graag mee werken.

Umbraco website
Waarom Umbraco CMS

Microsoft framework Waarom wij werken met het Umbraco CMS

De voornaamste reden dat wij werken met Umbraco is de webtechniek waarop het CMS is gebouwd: het .NET framework van Microsoft. Deze webtechniek is snel, biedt relatief veel zekerheid op het gebied van veiligheid en is zeer geschikt voor maatwerk oplossingen. Als internetbureau hebben wij ons gespecialiseerd in deze techniek, het is dan ook een logische keuze om te kiezen voor een CMS dat hierop gebaseerd is. Dit stelt ons in staat om alle tools, applicaties en configurators die wij maken probleemloos te integreren in de online projecten. En niet alleen daarom kiezen wij voor Umbraco. Een ander bijkomend voordeel van Umbraco is dat het open source is, dit houdt in dat wij er zelf functionaliteiten aan toe kunnen voegen. Daarnaast kunnen we de backoffice volledig op maat inrichten zodat het perfect aansluit op de wensen en behoeften van de opdrachtgever.

Umbraco CMS De voordelen voor jou als opdrachtgever

Met behulp van een CMS als Umbraco kunnen we opdrachtgevers zelf de content van een internetproject laten beheren. Een groot voordeel van Umbraco ten opzichte van andere content management systemen is de gebruiksvriendelijkheid, zowel voor developers als de persoon die uiteindelijk de content gaat beheren. In de backoffice worden pagina’s overzichtelijk weergegeven in een boomstructuur, vooral bij grotere websites is dit essentieel om efficiënt te kunnen werken. De pagina’s worden opgebouwd met behulp van invulvelden, dit maakt het publiceren van content erg eenvoudig. Voor webshops kunnen we een koppeling maken met Ucommerce. Dankzij deze integratie kan naast de content ook de e-commerce beheerd worden in de Umbraco backoffice.

De voordelen van Umbraco

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce