Planning Overleg

Webdevelopment

Al sinds 2003 gaat Orange Juice geen online uitdaging uit de weg. Wij zijn expert in webdevelopment en realiseren graag websites, webshops, ontwerpeditors en product configurators. Voor het ontwikkelen van al onze websites en webshops maken wij gebruik van Microsoft .NET. Met behulp van Umbraco als CMS welke we aansluiten op de .NET website realiseren we gemakkelijk beheersbare websites met een volledig custom uitstraling. Onze webdevelopment expertises vallen onder te verdelen in Microsoft .NET development, Umbraco website, Umbraco webshop en product configurator. Over al deze expertises vertellen we je graag wat meer.

Umbraco webshop

Ucommerce is een platform voor het realiseren van e-commerce oplossingen. Net als Umbraco is het gebaseerd op de Microsoft .NET technologie, waardoor deze probleemloos aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dankzij deze integratie ontstaat er een e-commerce oplossing waarbij het CMS en webshopbeheer worden samengevoegd.

Product configurator

Orange Juice kan een product configurator ontwikkelen voor het online ontwerpen, samenstellen en personaliseren van een product. Een product configurator wordt ontwikkeld in JavaScript en kan probleemloos gekoppeld worden aan een bestaande website of webshop.

Umbraco website

Umbraco is een professioneel Content Management Systeem (CMS) waarmee we opdrachtgevers zelf de content van hun website of webshop kunnen laten beheren. Het is een gebruiksvriendelijk CMS met veel mogelijkheden. Umbraco kan gebruikt worden voor websites die gebaseerd zijn op de .NET technologie van Microsoft.

Microsoft .NET development

De voornaamste reden dat wij werken met Umbraco is de webtechniek waarop het CMS is gebouwd: het .NET framework van Microsoft. Deze webtechniek is snel, biedt relatief veel zekerheid op het gebied van veiligheid en is zeer geschikt voor maatwerk oplossingen. Lees hier meer over Microsoft . NET development.

Ontwerpeditor

Naast onze product configurators, ontwikkelen wij ook ontwerpeditors. Content kan zo online bewerkt worden tot een persoonlijk en origineel ontwerp. Ontdek hier de mogelijkheden.