Microsoft .NET development

Bij Orange Juice hebben wij ons gespecialiseerd in .NET development. Het gebruik van .NET zorgt er namelijk voor dat de gebruikers van onze websites, configurators en webportals een optimale ervaring hebben. Het .NET framework van Microsoft zorgt voor snellere en veiligere websites. Alles rond de functies van .NET wordt zeer goed gedocumenteerd door Microsoft en de wereldwijde community. Wat betekent dat onze developers snel de best mogelijke oplossingen kunnen vinden voor de meest bijzondere klantwensen. .NET geeft ons development team ook een kickstart, de fundering staat namelijk al, waardoor ze de oplossing die jij wenst veel sneller kunnen bouwen. Helemaal doordat wij .NET combineren met het ook op .NET gebouwde Umbraco Content management systeem (CMS).  Het Umbraco CMS stelt jouw team in staat om zelf de content op de website te plaatsen en optimaliseren, zonder dat onze developers daarvoor nodig zijn.

Umbraco + .NET

Het .NET framework in combinatie met Umbraco zorgt er dus voor dat we snel een optimale ervaring voor jouw klanten kunnen bouwen, door het gekozen framework kan deze klantervaring makkelijk voorzien worden van maatwerk oplossingen. .NET staat er namelijk bekend om dat het makkelijk te integreren is met andere technologie. Het feit dat Umbraco daarnaast open source is maakt de integratie met jouw andere technologie of nieuwe door ons gebouwde technologieën nog makkelijker.

Andere voordelen van .NET

Doordat het framework wereldwijd door tienduizenden mensen wordt gebruikt is het niet alleen goed gedocumenteerd, maar zijn veel oplossingen openbaar beschikbaar. Wat de development tijd per project verkort. Een ander voordeel van dit veelgebruikte platform is dat er naast Orange Juice nog veel meer bedrijven zijn die jou kunnen helpen met verder ontwikkelen van jouw platform, je zit dus in de toekomst nooit aan een development partij vast.  Over de toekomst gesproken, een website die gebouwd is op .Net technologie kan miljoenen bezoekers aan zonder te vertragen. Wij kijken dan ook graag me je mee, hoe we jouw groeiwensen kunnen verwezenlijken.