Ontwerpeditor

Naast onze product configurators, ontwikkelen wij ook ontwerpeditors. Een online ontwerpeditor is een webapplicatie waarbij de gebruiker zelf een ontwerp kan maken met templates, teksten, vormen, afbeeldingen en zelfs video. Content kan zo online bewerkt worden tot een persoonlijk en origineel ontwerp. De gebruiker kan bestaande content bewerken maar ook eigen content uploaden. Denk bijvoorbeeld aan het online maken van een digitaal fotoalbum of het online ontwerpen van een visitekaartje. Het eindresultaat van de ontwerpeditor kan naar een digitale drukpers worden gestuurd, dit noemen we web2print. De realisatie van een ontwerpeditor stemmen we af op de doelgroep, de producten en het productieproces, kortom maatwerk. En dat past bij ons: digitaal succes op maat. Heb jij ambities voor online groei? Heb je een online vraagstuk waar je niet uitkomt? Of heb je een innovatief businessmodel waarmee je aan de slag wilt? Wij denken graag met je mee.

  1. Online ontwerpeditor op basis van Javascript
  2. Uploaden en bewerken van content mogelijk
  3. Live preview van eindproduct
  4. Geschikt voor printing on-demand
  5. Automatisering van processen mogelijk
  6. Koppeling met bestaande website of webshop
Een passende oplossing voor ieder project

Maatwerk ontwerpeditor

Een e-commerce project kan gecombineerd worden met een online ontwerpeditor. In veel gevallen zijn wij verantwoordelijk voor het totale project, echter de ontwerpeditor kan ook als een losse webmodule worden gekoppeld aan een bestaande website of webshop. Een totaal oplossing realiseren wij op basis van het Umbraco CMS in combinatie met het e-commerce platform Ucommerce. De ontwerpeditor zelf wordt ontwikkeld in JavaScript en kan zonder problemen geïmplementeerd worden in bestaande online projecten, ongeacht de gekozen webshop software. Zo hebben we ruime ervaring in het koppelen van een ontwerpeditor aan de volgende platformen: Shopware, Magento, Lightspeed en Shopify.
Geavanceerde webapplicaties

Product personalisatie

Een ontwerpeditor is een grote toegevoegde waarde voor een webshop. Bezoekers kunnen door middel van tekst en afbeeldingen een product namelijk zelf ontwerpen en personaliseren. In tegenstelling tot een product configurator voor het kiezen uit bestaande specificaties, kunnen gebruikers met een online ontwerpeditor zelf unieke elementen toevoegen. Er zijn dus eindeloos veel mogelijkheden! En door een live preview van het eindresultaat te tonen, krijgt de eindgebruiker een duidelijk beeld van het uiteindelijke product. Het is op deze manier altijd volledig naar wens. Ook zorgt een ontwerpeditor voor meer engagement bij potentiële klanten. Dit resulteert in een sterkere binding met je merk.
Online ontwerpeditor & meer

De mogelijkheden van een online ontwerpeditor

Onze online oplossingen worden volledig op maat gerealiseerd. Wij zorgen ervoor dat de oplossing past in het digitale landschap van onze opdrachtgevers. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Producten ontwerpen

Met productpersonalisatie bedoelen we de mogelijkheid om gebruikers zelf een product te laten ontwerpen met eigen teksten en afbeeldingen. De meest gebruiksvriendelijke manier om dit te realiseren is een ontwerpeditor. Hiermee kan de gebruiker op logische en intuïtieve wijze het product personaliseren en eigen maken. Wij ontwikkelen onze ontwerpeditors voor de meest uiteenlopende bedrijven en producten, zoals cadeaukaarten, polsbandjes, broodlabels en advertenties.
Bekijk ons maatwerk

Personaliseren van videocontent

Naast de personalisatie van producten zijn wij ook gespecialiseerd in videopersonalisatie. We hebben unieke webbased technologie ontwikkeld waarmee een video realtime in de browser gepersonaliseerd kan worden met eigen content. Om de bewerking van content in een video mogelijk te maken bereiden we eenmalig een template voor. Vervolgens kan een gebruiker de vooraf gemarkeerde elementen in de template vervangen en een unieke video creëren. We kunnen elk element in een video – waaronder tekst, afbeeldingen, logo en audio – vervangbaar maken, waardoor er eindeloze mogelijkheden ontstaan voor on-the-fly personalisatie. De techniek is veelzijdig in te zetten voor allerlei soorten projecten waarbij videocontent relevant is.
Bekijk dit project op 123media.nl
Configurator Visual3b