Laptop Hout Op Maat

Umbraco webshop

Umbraco is een gebruiksvriendelijk content managementsysteem dat geschikt is voor allerlei verschillende websites, waaronder een webshop. Het is gebouwd op het .NET framework van Microsoft en is hierdoor een veelzijdig en schaalbaar CMS. Bij het bouwen van webshop combineren we het veelzijdige e-commerce platform Ucommerce of Vendr met Umbraco. Met deze koppeling ontstaat er een professionele e-commerce oplossing waarbij we het CMS en webshopbeheer samenvoegen. De Ucommerce of Vendr webshop wordt geïntegreerd in de Umbraco backoffice, waardoor je alles op één plek kunt beheren.

Neem contact op voor een vrijblijvende demo of afspraak of lees dit blogartikel over de voordelen van een Umbraco Webshop.

  • Zeer veilig
  • Geschikt voor maatwerk
  • Onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk
  • Automatiseren van (productie)processen
  • Flexibel
UMBRACO KOPPELEN AAN UCOMMERCE

Klantcase: Houtopmaat.nl

Eén van onze Umbraco e-commerce projecten is Houtopmaat.nl. Deze webshop levert massief houten wandplanken op maat met een afwerking naar keuze. De afgelopen jaren is het aantal online bestellingen bij Houtopmaat.nl flink gestegen en om deze online groei door te kunnen zetten hebben wij een professionele e-commerce oplossing gerealiseerd.

Bij Houtopmaat.nl hebben we gekozen voor het Umbraco CMS gekoppeld aan het e-commerce platform Ucommerce. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een schaalbare e-commerce oplossing. Bovendien hebben wij voor het samenstellen van een wandplank een gebruiksvriendelijke product configurator ontwikkeld en geïntegreerd in de webshop. Benieuwd naar het gehele project? Lees dan onze klantcase Houtopmaat.nl.

E-commerce oplossingen gekoppeld aan Umbraco CMS

Voor het realiseren van een Umbraco Webshop koppelen wij het Umbraco CMS met een schaalbare e-commerce oplossing. Afhankelijk van jouw wensen kiezen wij de oplossing die het beste bij jouw organisatie past. 

Ucommerce

Ucommerce is een volledig pakket met veel mogelijkheden. Denk aan inbegrepen modules voor betalen, kortingen en assortiment. Met Ucommerce kun je op eenvoudige wijze meerdere winkels, complexe producten, uitgebreide catalogi en prijzen beheren. Hierdoor is Ucommerce de ideale oplossing voor het managen van grote, complexe webshops. Het is snel inzetbaar vanwege de inbegrepen standaardmodules en is tevens Umbraco’s meest gebruikte e-commerce platform. Ucommerce is door alle inbegrepen modules wat zwaarder en minder flexibel.

Vendr

Een andere optie voor een Umbraco webshop is Vendr. Vendr biedt meer vrijheid om de Umbraco webshop naar eigen hand te zetten. Bij Vendr maken we gebruik van de standaard Umbraco technieken waardoor het naadloos aansluit op het Umbraco CMS. Deze e-commerce oplossing is helemaal naar wens in te richten. Hierdoor is Vendr een gebruiksvriendelijk en lichtgewicht platform voor een Umbraco webshop.

Maatwerk

Indien uitgebreide eisen en wensen in mindere mate aansluiten bij de standaard Ucommerce of Vendr oplossingen levert Orange Juice een maatwerk oplossing. Zo kunnen wij een webshop geheel naar wens bouwen. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide actie-mechanismen of intensieve koppelingen met order- en/of productiesystemen.