Umbraco webshop

Umbraco is een gebruiksvriendelijk content managementsysteem dat geschikt is voor allerlei verschillende websites, waaronder een webshop. Het is gebouwd op het .NET framework van Microsoft en is hierdoor een veelzijdig en schaalbaar CMS. Bij het bouwen van webshop combineren we het veelzijdige e-commerce platform Ucommerce of Vendr met Umbraco. Met deze koppeling ontstaat er een professionele e-commerce oplossing waarbij we het CMS en webshopbeheer samenvoegen. De Ucommerce of Vendr webshop wordt geïntegreerd in de Umbraco backoffice, waardoor je alles op één plek kunt beheren.

Neem contact op voor een vrijblijvende demo of afspraak of lees dit blogartikel over de voordelen van een Umbraco Webshop.

Umbraco Webshop 1
  1. Zeer veilig
  2. Onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden
  3. Automatiseren van (productie)processen
  4. Geschikt voor maatwerk
  5. Gebruiksvriendelijk
  6. Flexibel

E-commerce oplossingen gekoppeld aan Umbraco CMS

Voor het realiseren van een Umbraco Webshop koppelen wij het Umbraco CMS met een schaalbare e-commerce oplossing. Afhankelijk van jouw wensen kiezen wij de oplossing die het beste bij jouw organisatie past. 

Ucommerce

Ucommerce is een volledig pakket met veel mogelijkheden. Denk aan inbegrepen modules voor betalen, kortingen en assortiment. Met Ucommerce kun je op eenvoudige wijze meerdere winkels, complexe producten, uitgebreide catalogi en prijzen beheren. Hierdoor is Ucommerce de ideale oplossing voor het managen van grote, complexe webshops. Het is snel inzetbaar vanwege de inbegrepen standaardmodules en is tevens Umbraco’s meest gebruikte e-commerce platform. Ucommerce is door alle inbegrepen modules wat zwaarder en minder flexibel.

Ucommercevoordeel1b

Vendr

Een andere optie voor een Umbraco webshop is Vendr. Vendr biedt meer vrijheid om de Umbraco webshop naar eigen hand te zetten. Bij Vendr maken we gebruik van de standaard Umbraco technieken waardoor het naadloos aansluit op het Umbraco CMS. Deze e-commerce oplossing is helemaal naar wens in te richten. Hierdoor is Vendr een gebruiksvriendelijk en lichtgewicht platform voor een Umbraco webshop.

Ucommercevoordeel3b

Maatwerk

Indien uitgebreide eisen en wensen in mindere mate aansluiten bij de standaard Ucommerce of Vendr oplossingen, dan levert Orange Juice een maatwerk oplossing. Zo kunnen wij een webshop geheel naar wens bouwen. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide actie-mechanismen of intensieve koppelingen met order- en/of productiesystemen.

Umbraco 2B White
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Data-analyse via koppeling Analytics
  • Meertaligheid eenvoudig te realiseren