Umbraco webshop

Bij een Umbraco webshop met Ucommerce combineren we het veelzijdige e-commerce platform Ucommerce met Umbraco, het content management systeem dat wij gebruiken voor onze online oplossingen. Met deze koppeling ontstaat er een professionele e-commerce oplossing waarbij we het CMS en webshopbeheer samenvoegen. De Ucommerce webshop wordt geïntegreerd in de Umbraco backoffice, waardoor je alles op één plek kunt beheren. Overweeg je om een Umbraco webshop met Ucommerce te laten maken? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen voor jou als opdrachtgever.

Umbraco Webshop 1
Umbraco Registered Partner Logo
  1. Webshopbeheer & CMS in één backoffice
  2. Automatisering van processen mogelijk
  3. Koppeling met CRM en andere systemen
  4. Schaalbare e-commerce oplossing
  5. Internationale doorgroeimogelijkheden
  6. Koppeling met configurator mogelijk
Lange termijn e-commerce oplossing

Microsoft .NET webshop

Ben je op zoek naar een e-commerce oplossing met een lange levensduur? Dan is een Umbraco webshop met Ucommerce de perfecte keuze. Dit is grotendeels te danken aan de onderliggende webtechniek: het .NET framework van Microsoft. Een snelle, veilige en bovenal betrouwbare techniek die wordt onderhouden door een grote internationale onderneming. Dit biedt zekerheid dat de techniek altijd up-to-date is, wat garandeert dat een Umbraco webshop met Ucommerce een investering is waar je lang mee vooruit kunt.

Andere webtechnieken, waaronder het populaire PHP, die worden onderhouden door een community van developers bieden beperkte garanties voor updates. Daarnaast werken deze technieken met plug-ins van derden, bijvoorbeeld voor meertaligheid. De kans bestaat dat deze naar verloop van tijd niet meer worden bijgewerkt, waardoor je op zoek moet naar een andere oplossing. Kies je voor een Umbraco webshop, dan voorkom je deze problemen en kun je gegarandeerd gebruik blijven maken van alle functionaliteiten. Dus gaat je voorkeur uit naar een lange termijn e-commerce oplossing, kies dan voor een Umbraco webshop met Ucommerce.

Online oplossing op maat

Custom e-commerce

Een Umbraco webshop met Ucommerce biedt ruime mogelijkheden en veel vrijheid om voor ieder online project een passende e-commerce oplossing te realiseren. Onze developers kunnen zelf functionaliteiten en modules toevoegen waardoor we alles op maat kunnen bouwen. Wij leveren veelal online oplossingen op maat, custom e-commerce, dus dit is essentieel. De webshops die wij realiseren worden vaak opgeleverd met een personalisatiemodule voor het ontwerpen of configureren van producten. Hiervoor ontwikkelen wij een op maat gemaakte editor. Dankzij de techniek waarop Ucommerce en Umbraco gebaseerd zijn kunnen we deze eenvoudig toevoegen aan de webshop.

Umbraco Webshop 1
Umbraco webshop met Ucommerce

De voordelen

In grote lijnen weet je nu wat kenmerkend is voor een Umbraco webshop met Ucommerce, en waarom je hiervoor zou willen kiezen. Het Umbraco CMS in combinatie met het webshopbeheer van Ucommerce biedt verschillende belangrijke voordelen voor jou als opdrachtgever. We zetten er nog drie voor je op een rijtje.

Webshopbeheer & CMS in één backoffice

Het eerste voordeel hebben we al kort genoemd, namelijk de integratie van Ucommerce in Umbraco die ervoor zorgt dat je zowel de content als het online assortiment in de Umbraco backoffice kunt beheren. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar en ontstaat er een professionele, complete en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing. Net als de contentpagina’s wordt ook het online assortiment weergegeven in een overzichtelijke boomstructuur. Vooral voor grotere webshops met een uitgebreid assortiment komt dit ten goede van de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie waarmee gewerkt kan worden.

Ucommercevoordeel1b

Doorgroeimogelijkheden

Een ander voordeel van een Umbraco webshop met Ucommerce is de schaalbaarheid van het e-commerce platform. Heb je ambities om online te groeien, dan zit je met Ucommerce goed. Zowel voor kleine, grote als complexe webshops is een Umbraco webshop met Ucommerce de perfecte basis. En ook in het geval van internationale uitbreiding is de combinatie van Umbraco en Ucommerce een uitstekende keuze, beide platformen bieden de mogelijkheid om meertaligheid te realiseren.

Ucommercevoordeel2b

Integraties en koppelingen

Tot slot, nog een belangrijke reden om voor een Umbraco webshop met Ucommerce te kiezen: de grenzeloze mogelijkheden. Voor elke online uitdaging kunnen wij een passende oplossing realiseren, vaak in de vorm van een tool of applicatie. Deze kan probleemloos in de webshop geïntegreerd worden. Ook koppelingen met CRM en ander soort systemen zijn mogelijk. Verder biedt een Umbraco webshop met Ucommerce veel mogelijkheden om processen te optimaliseren en automatiseren. Denk hierbij aan een API waarmee productiebestanden automatisch laden in de machines of een koppeling met een transportdienst waardoor zendingen direct worden aangemeld.

Ucommercevoordeel3b
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Data-analyse via koppeling
  • Analytics Meertaligheid eenvoudig te realiseren