Laptop Detact Diagnostics

Umbraco website

Om ervoor te zorgen dat een opdrachtgever zelf de content van een website of webshop kan beheren maken wij gebruik van Umbraco: een content management systeem dat is gebouwd op het Microsoft .NET framework. Umbraco biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en bewerken van dynamische webpagina’s. Van een kleine website met enkele pagina’s tot een complete webshop met geavanceerde HTML editor, voor de realisatie van websites met contentbeheer biedt Umbraco ons altijd een goede basis. Overweeg je om een Umbraco website te laten bouwen? We vertellen je graag meer over het CMS, de onderliggende techniek en waarom wij er graag mee werken.

Met het Umbraco content management systeem leveren wij altijd een professionele website. Benieuwd uit welke onderdelen een professionele website bij Orange Juice bestaat?

  • Ook geschikt voor complexe websites
  • Gebruiksvriendelijke backoffice
  • Professionele e-commerce mogelijk
  • Koppeling met CRM en andere systemen mogelijk
  • Geschikt voor maatwerk oplossingen
  • Open source dus geen licentiekosten
DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Umbraco website

Tot zover een korte introductie van Umbraco. Een aantal voordelen van het CMS hebben we al kort genoemd, maar er is meer! Om je een compleet beeld te geven gaan we nog wat dieper in op de twee belangrijkste voordelen.

Veiligheid van het CMS

Een zeer belangrijk voordeel van Umbraco is de veiligheid van het CMS, te danken aan de achterliggende techniek. Umbraco is gebouwd op het .NET framework van Microsoft, deze technologie is in de basis veilig. Daarnaast wordt het onderhouden door een grote internationale organisatie, dit biedt zekerheid dat de techniek up-to-date is en dat er direct actie wordt ondernomen bij mogelijke veiligheidsrisico’s. Sommige andere webtechnieken worden ontwikkeld en onderhouden door een community van developers, bijvoorbeeld het populaire PHP, en bieden op dit vlak een stuk minder zekerheid. Bij zulke technieken zijn er in het geval van een aanval of lek beperkte garanties voor de veiligheid van je website. Kies je voor een ander CMS dan Umbraco, dan zijn er vaak ook plug-ins van derden voor nodig, bijvoorbeeld om meertaligheid te integreren. Deze plug-ins brengen de nodige veiligheidsrisico’s met zich mee en worden soms niet goed onderhouden.

Ook geschikt voor complexe websites

Het voordeel dat we zojuist noemden, de veiligheid van het CMS, is in veel gevallen al reden genoeg om te kiezen voor Umbraco. Maar er zijn nog meer voordelen, vooral als je grote online ambities hebt. Umbraco is namelijk (ook) erg geschikt voor complexere websites. Enerzijds omdat tools, applicaties en configurators die nodig zijn om een passende maatwerk oplossing te realiseren eenvoudig geïntegreerd kunnen worden. Anderzijds omdat de pagina’s in de backoffice overzichtelijk worden weergegeven. Met name bij websites met veel content is de boomstructuur een belangrijk voordeel.

Ook geschikt voor minder complexe websites

Naast het feit dat Umbraco uitermate geschikt is voor complexe websites, is Umbraco ook een ideaal CMS-systeem voor websites die minder complexiteit vragen. Elke website bevat namelijk een aantal basiselementen. Denk bijvoorbeeld aan een homepage, navigatiemenu, nieuwsberichten, vacaturepagina, etc. Orange Juice biedt de mogelijkheid om een gestandaardiseerde website, met custom design, op te leveren voor een prijs van € 8.500. Hiermee laat je een professionele website maken waarbij alle hedendaagse standaarden qua performance, SEO en security zijn opgenomen.

Hoewel de website basiselementen bevat, wordt deze geheel gepersonaliseerd aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. Hierdoor is het voor elke onderneming mogelijk om een professionele website te hebben, die esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een uitstekende performance kent.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Data-analyse via koppeling Analytics
Meertaligheid eenvoudig te realiseren
Orange Juice is jouw Umbraco web agency

Orange Juice is een Certified partner van Umbraco, dit houdt in dat wij ons specialist in het Umbraco Content Management Systeem (CMS) mogen noemen. We onderhouden hechte banden met Umbraco en elk jaar gaan onze developers naar Codegarden, hét jaarlijkse Umbraco evenement in Denemarken. Hier worden ze bijgepraat over de nieuwste trends en toekomstige ontwikkelingen.

Overweeg jij om een Umbraco website door Orange Juice te laten maken? We vertellen je graag meer over de voordelen en de onderliggende techniek van het systeem.