Planning Overleg
Een ‘basis website’ bij Orange Juice

Een professionele website is van essentieel belang voor de uitstraling van je onderneming, het in contact komen met prospects en sollicitanten, maar ook het verslaan van concurrenten in Google. Bij Orange Juice zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele online oplossingen met vaak de nodige complexiteit. In de praktijk is er ook veel vraag naar professionele websites die minder complex zijn. Een onderneming heeft dan wel behoefte aan een aansprekende website, maar zonder allerlei koppelingen of integraties met andere systemen. Hiervoor hebben we bij Orange Juice nu een nieuwe en gestandaardiseerde oplossing ontwikkeld.

Naast onze ‘maatwerk website’ bieden wij nu ook de ‘basis website’ aan. De naam zegt het eigenlijk al, deze website bevat alle basis onderdelen waar een website aan moet voldoen. De basis website biedt een aantal gestandaardiseerde elementen die terug te zien zijn op iedere website. Denk bijvoorbeeld aan een navigatiemenu, contactformulier, een vacaturepagina of een blogfunctie.

Het klinkt nu misschien alsof alle klanten met een basis website dezelfde website krijgen, maar dat is zeker niet het geval. Ondanks de gestandaardiseerde onderdelen, kan het design volledig gepersonaliseerd worden. Hierbij wordt altijd de huisstijl en de wens van de opdrachtgever meegenomen. Met de basis website heb je al een professionele website voor € 8.500,-. Een goede investering voor op lange termijn!

Wat komt er kijken bij een professionele website?

Een basis website bij Orange Juice is, net als de maatwerk website, een uiterst professionele oplossing en bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen.

Aansprekend design

Een modern en gebruiksvriendelijk ontwerp, die ook responsive is op alle devices. Denk aan mobiel, tablet en desktop. Onze UX/UI designers maken een ontwerp, dat niet alleen esthetisch aansprekend is, maar ook vriendelijk in gebruik is.

Rijke content

Voorzien van rijke content, zowel inhoudelijk als voor de zoekmachines moet de content relevant zijn. Pakkende titels en beknopte alinea’s zijn een must. Content marketing uit laten besteden? Ook dat is mogelijk bij Orange Juice. 

Interactie en conversie

Er worden verschillende mogelijkheden toegevoegd om actie op te roepen bij de bezoeker. Zo’n actie kan bijvoorbeeld zijn het invullen van een contactformulier of het inschrijven voor een nieuwsbrief.

Optimalisatie voor SEO

Met SEO-optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachine. Tijdens het ontwikkelen zorgen wij ervoor dat de website voorbereid is op online marketing. Google Tag Manager, Google Analytics 4 (GA4) en de SEO-basics worden geïmplementeerd.

Webanalytics

Doordat wij de basis van eerdergenoemde online marketing onderdelen implementeren, is het mogelijk om met webanalytics data gedreven te werk te gaan. Zo weet je of er op specifieke pagina’s nog verbeteringen moeten worden doorgevoerd.

Uitstekende performance

Een website moet maximaal presteren, dit houdt in dat de laadsnelheid van de website optimaal moet zijn en dat de website een hoge beschikbaarheid moet hebben. Dit wordt ook wel uptime genoemd. Tijdens het ontwikkelproces wordt hier al rekening mee gehouden.

Koppelingen

Een koppeling in een website wordt gemaakt aan de hand van een API, oftewel een application programming interface. Een API zorgt ervoor dat twee soorten software gekoppeld kunnen worden aan elkaar en verstuurd data van de ene applicatie naar de ander. Wij zorgen ervoor dat een professionele website voorbereid is op allerlei koppelingen.

Security is geregeld

De veiligheid van een website is een van de belangrijkste onderdelen voor een professionele website. Betrouwbare hosting is er een van. Wij werken met Umbraco cloud hosting, een veilige en stabiele hosting. Bovendien voorzien wij de website van een SSL key.

Privacy is gewaarborgd

Privacy heeft een nauwe relatie met veiligheid. Als de veiligheid van de website niet op orde is, dan is het waarborgen van privacy niet mogelijk.

Continuïteit

Continuïteit bestaat o.a. uit een professionele hostingomgeving, een betrouwbare partner en goede afspraken over onderhoud en monitoring van de performance. Al onze websites worden gemaakt in het content management systeem van Umbraco.

Whitepaper

Meer weten over een professionele website en waar deze minimaal aan moet voldoen?

Aanvullingen op de ‘basis website’

Naast het ontwikkelen van de website krijg je van ons een handleiding voor het beheer van de website, bieden we Umbraco trainingen en hebben we een supportdesk. Als dit niet voldoende is, dan bieden we ook meerdere aanvullende diensten aan. Denk aan instructievideo’s of een maandelijks webinar waarbij je vragen kunt stellen. Ook is het mogelijk om ondersteuning te krijgen bij de inrichting of migratie van een website. Naast onze development diensten, bieden wij ook online marketing diensten aan.

Orange Juice bestaat uit een team met verschillende expertises, waardoor wij onze klanten volledig kunnen ondersteunen van design, development tot online marketing.

Basis website Anlag.nl