Website optimalisatie

Orange Juice is expert als het gaat om digital commerce oplossingen op maat. We werken van concept tot conversie. Dit houdt in dat wij naast de realisatie van online projecten ook gespecialiseerd zijn in de stap die hierna komt: website optimalisatie. Vaak doen wij dit als onderdeel van een totaalpakket, waarbij wij vanaf het begin betrokken zijn bij de ontwikkeling van het online project, en soms haken we op een later moment aan. In alle gevallen zetten we een combinatie van verschillende tools en technieken in om de online resultaten te optimaliseren. Wil je meer weten over website optimalisatie of ben je benieuwd wat Orange Juice voor jou kan betekenen? We vertellen er graag meer over.

Website Optimalisatie 1B

Traffic verhogen & conversie optimalisatieMeer rendement

Als we het hebben over het optimaliseren van een website, dan gaan we in ieder geval de traffic verhogen en de conversie optimaliseren. Traffic verhogen houdt in dat we meer websitebezoekers gaan aantrekken. Hiervoor gaan we onder andere aan de slag met zoekmachine optimalisatie, online advertising, e-mail marketing en influencer marketing. Een hoger conversiepercentage betekent dat een groter deel van de websitebezoekers tot actie overgaat, dit levert dus meer rendement uit het online verkeer. Om dit te bereiken nemen we de gehele online customer journey onder de loep. Kan een bezoeker moeiteloos door de site navigeren, zijn er duidelijke CTA’s opgenomen, is alle informatie eenvoudig te vinden? Dit zijn slechts een aantal van de punten waarop we de website beoordelen. We streven naar de perfecte online customer journey, zonder knelpunten die iemand ervan kunnen weerhouden om tot actie over te gaan.

Website Optimalisatie 2B

Tools & expertiseWebsite optimalisatie

Verbeteringen in de customer journey brengen we in kaart met behulp van verschillende tools en technieken. Een optimalisatietraject begint bij ons met een expert review, wat inhoudt dat een team van experts uit verschillende disciplines de website beoordeelt. In alle gevallen levert dit waardevolle inzichten op die we dankzij onze expertise en ervaring kunnen vertalen naar concrete verbeterpunten. Vaak is het een combinatie van verschillende optimalisaties die samen een groot verschil in de user experience teweegbrengen. Denk hierbij aan technische optimalisaties zoals de laadsnelheid, HTML codes en URL structuren, maar ook content verbeteringen en visuele aanpassingen. Sommige optimalisaties voeren we direct door, bij andere toetsen we de verschillende mogelijkheden met behulp van A/B testen. Op deze manier kunnen we het maximale resultaat halen uit elk online project.

Website Optimalisatie 3B

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen
Remco@2X

Neem contact op met:
Remco van Nieuwenhoven