;
Welkom bij Orange Juice Christiaan!
09 januari 2024 Development

We hebben er weer een nieuwe collega bij! Christiaan versterkt sinds een paar weken ons development team en tot nu toe zijn wij superblij met zijn komst. Meer weten over Christiaan? Lees deze blog om Christiaan beter te leren kennen.

;
Samenwerking tussen Orange Juice en Oldwood
07 augustus 2023 Development

Oldwood is sinds 1996 dé specialist op het gebied van unieke, industriële en op maat gemaakte meubelen. Wat hen echt onderscheidt, is dat alle meubels volledig op maat en naar de wensen van de klant worden ontwikkeld. Daarnaast bieden ze ook vintage meubelen aan, die in de eigen werkplaats een nieuw leven krijgen. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel, waarbij ze gebruik maken van oude materialen en 'oude' meubels weer nieuw leven inblazen. Vandaar ook de naam ‘Oldwood’. Bovendien is al het eikenhout dat ze verwerken in de meubels alleen afkomstig van FSC-gecertificeerde bronnen, waardoor onnodige ontbossing wordt tegengegaan. Eén van de meest populaire producten van Oldwood zijn de stalen industriële kasten. Door de enorme vraag naar deze kasten heeft Oldwood besloten een aparte webshop genaamd 'Van Staal Oldwood' te lanceren, waar klanten hun eigen kast kunnen samenstellen. Om dit te realiseren, waren ze op zoek naar een betrouwbare partij die voor hen een professionele webshop met configurator kon ontwikkelen. Na grondig online onderzoek kwamen ze uit bij digital agency Orange Juice.

;
Ontmoet onze ‘nieuwe’ collega Thomas
19 december 2022 Development

Afgelopen periode hebben wij meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen, zo ook Thomas. Thomas is geen onbekende bij Orange Juice, want hij heeft zowel zijn meewerkstage als zijn afstudeeronderzoek bij ons gedaan. Weten waar Thomas zich momenteel mee bezig houdt bij Orange Juice? Lees dan snel verder.

;
Online configurator voor voestalpine Track Solutions Netherlands
13 oktober 2022 Development

voestalpine Track Solutions Netherlands (voorheen Railpro) gekozen voor digital agency Orange Juice. Wij gaan een online configurator realiseren voor samengestelde orders op het gebied van railinfrastructuur materialen. De online configurator wordt aangesloten op het bestaande enterprise e-commerce platform.

;
Umbraco 10 blog
29 juni 2022 Development

Ben je benieuwd wat de verschillen zijn tussen Umbraco 9 en 10? En wil je weten waarom het loont te upgraden naar Umbraco 10? In dit artikel zetten we de belangrijkste updates en features van Umbraco 10 voor je op een rij.

;
Nieuwe samenwerking met betalingsbedrijf Biller
24 maart 2022 Online marketing

Biller biedt met een AI gedreven betaalmethode de oplossing voor problemen op de online B2B betaalmarkt. Wij hebben veel e-commerce klanten waarbij de nieuwe betalingsmethode een toegevoegde waarde kan zijn. Mede daarom zijn we enthousiast over deze nieuwe samenwerking.

;
Livio kiest voor Orange Juice
15 juli 2021 Development

Om de diensten van Livio op een professionele en aansprekende wijze te presenteren heeft Orange Juice een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.

;
Corona als springplank
26 april 2021 Development

Vorig jaar maart kwam de gehele evenementenbranche door de coronacrisis tot stilstand. Als digital agency werken wij voor een aantal opdrachtgevers uit deze branche, waaronder Euro Events. Toch zijn we er beiden van overtuigd dat een crisis ook kansen biedt. We besluiten om wel te blijven investeren in verbeteringen en uitbreidingen, zodat we straks sterker uit de crisis komen.

;
Onze nieuwe collega David
13 april 2021 Development

Ontmoet onze nieuwe front-end webdeveloper David

;
Nieuwe website voor Ploeg kozijnen
22 februari 2021 Development

Wij hebben een nieuwe website gerealiseerd voor Ploeg kozijnen om een deel van het businessproces te verplaatsen naar digitale platformen.

;
Een matrassenwijzer voor Sleepfast.nl
14 april 2020 Development

Orange Juice gaat samenwerken met Sleep Fast, een beddenwinkel en familiebedrijf.

;
Product configurator aansluiten op elk e-commerce platform
25 februari 2020 Development

We kunnen product configurators voor bestaande webshops ontwikkelen.