Even voorstellen: onze nieuwe collega Tycho

16 mei 2019 Design

Wij hebben een nieuwe collega! Tycho is inmiddels al een paar weken bij ons aan de slag als UI/UX designer. Hij gaat zijn kennis, ervaring en creativiteit inzetten om de mooiste én meest gebruiksvriendelijke designs uit te werken. Benieuwd naar Tycho? We stelden een aantal vragen om hem beter te leren kennen.

Wat kun je ons over jezelf vertellen?

Ik ben Tycho Kilsdonk, 30 jaar en ik woon in Arnhem. Ik leer graag nieuwe dingen en zo heb ik altijd een of meerdere projectjes waar ik thuis mee bezig ben. Momenteel werk ik in mijn vrije tijd samen met een vriend aan een bordspel.

Muziek is belangrijk voor mij, zo ben ik altijd opzoek naar nieuwe obscure ‘gems’ voor Syntax. Syntax is de naam van het feestje dat ik regelmatig samen met vrienden in Arnhem geef. Ik DJ tijdens deze feestjes onder de naam ‘Numlock’ en dat is super tof!

Kun je wat vertellen over jouw functie bij Orange Juice?

Bij Orange Juice ga ik aan de slag als UI/UX designer. Ik breng ideeën visueel tot leven en ik probeer onze online applicaties goed uit te denken voor optimale gebruiksvriendelijkheid.

Waar ben je (extreem) goed in?

Met conceptueel sterke ideeën komen en dagdromen. Hah, volgens mij hebben die twee wel wat met elkaar te maken!

Wat maakt jou vrolijk?

Zwemmen en de natuur. Als ik ergens een beetje schoon water tegenkom zoals een mooi meertje in Engeland, dan voel ik mij als een magneet aangetrokken om er zo snel mogelijk in te springen.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar kan ik mijzelf een UX expert noemen. Ik zou dan graag mijn kennis delen met junioren. Ik zie mijzelf dan meer richting een functie als creative director gaan.