;
Nieuwe collega: Matthijs is onze nieuwe team lead online marketing.
07 november 2023 Online marketing

Goed nieuws! We hebben een nieuwe team lead online marketing in ons midden. Op 1 november is Matthijs gestart en wij zijn in ieder geval heel blij met zijn komst! Lees de blog om Matthijs beter te leren kennen.

;
Wat is Google Analytics 4 en het belang hiervan voor jouw bedrijf
21 juni 2023 Online marketing

GA4, oftewel Google Analytics 4, is de nieuwste versie van Google’s veelgebruikte analysetool voor websites en webshops. Het is belangrijk om tijdig over te stappen naar GA4. Vanaf juli 2023 wordt er in Universal Analytics, de oude versie van Google Analytics, geen nieuwe data meer verzameld. Wel is het mogelijk om tot het einde van het jaar oude data in te zien. Het is van essentieel belang om de analysetool correct te implementeren, omdat het bedrijven de mogelijkheid biedt om een diepgaande analyse uit te voeren op het websiteverkeer. Je kunt inzicht krijgen in micro-conversies, de integriteit van data waarborgen en machine learning toepassen. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van GA4, de mogelijkheden en het belang van de tool voor jouw online marketingwerkzaamheden.

;
Yogisha blog
16 mei 2023 Online marketing

Orange Juice gaat Yogisha de komende jaren ondersteunen bij alle online marketingactiviteiten.

;
Nieuwe collega: Siebe
11 mei 2023 Online marketing

We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Siebe! Siebe hebben wij deze maand mogen verwelkomen in ons team. Hij gaat aan de slag als online marketeer, waarbij hij de focus legt op SEA. Benieuwd wie Siebe is en wat hij Orange Juice komt brengen? Lees dan onze blog.

;
7 tips voor het schrijven van een goede blog
16 maart 2023 Online marketing

Met behulp van deze tips schrijf je blogs die wél gelezen worden. Het schrijven van een blog is erg tijdrovend, het is dan ook zonde als jouw blogs uiteindelijk weinig of zelfs niet gelezen worden. Wij delen een aantal tips, waarmee je gegarandeerd de beste blogs schrijft.

;
Waarom is SEO inzetten belangrijk?
27 februari 2023 Online marketing

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, is een belangrijk onderdeel van online marketing. Als je het ons vraagt is het een must om hier voldoende aandacht aan te besteden. Met SEO-optimalisatie zorg je ervoor dat je website goed vindbaar is binnen zoekmachines, zoals Google en Bing. Hierbij hoef je niet per klik te betalen, want het verkeer naar de website is geheel gratis. Om deze reden wordt het ook wel organisch verkeer genoemd. Door aandacht te besteden aan SEO levert dit jouw bedrijf meer verkeer (en omzet) op. In deze blog nemen wij zeven redenen met je door waarom wij SEO een belangrijk online marketingkanaal vinden.

;
Ontmoet onze ‘nieuwe’ collega Thomas
19 december 2022 Development

Afgelopen periode hebben wij meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen, zo ook Thomas. Thomas is geen onbekende bij Orange Juice, want hij heeft zowel zijn meewerkstage als zijn afstudeeronderzoek bij ons gedaan. Weten waar Thomas zich momenteel mee bezig houdt bij Orange Juice? Lees dan snel verder.

;
Ontmoet onze nieuwe content marketeer: Chayenne
12 december 2022 Online marketing

Chayenne is per 1 november bij ons gestart als content marketeer. Lees snel verder om Chayenne beter te leren kennen.

;
Online Incasso
19 september 2022 Strategie

Het SAAS platform OnlineIncasso.nl kiest voor digital agency Orange Juice als digital partner voor de komende 3 jaren. De samenwerking is gestart in het voorjaar van 2022 en omvat alle online marketing werkzaamheden voor het online platform.

;
Nieuwe samenwerking met betalingsbedrijf Biller
24 maart 2022 Online marketing

Biller biedt met een AI gedreven betaalmethode de oplossing voor problemen op de online B2B betaalmarkt. Wij hebben veel e-commerce klanten waarbij de nieuwe betalingsmethode een toegevoegde waarde kan zijn. Mede daarom zijn we enthousiast over deze nieuwe samenwerking.

;
Ontmoet onze nieuwe online marketeer Phawan
14 december 2021 Online marketing

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Phawan. Phawan is sinds november bij Orange Juice begonnen als online marketeer. Benieuwd naar wat hem zoal bezig houdt? Wij stelden Phawan een aantal vragen.

;
Samenwerking Bsure Medical
02 november 2021 Online marketing

Orange Juice was al in een vroeg stadium betrokken bij de oprichting en de uitwerking van startup Bsure Medical. Bsure Medical is een social enterprise actief op het snijvlak van medische wetenschap, DNA-onderzoek en bio-implantaten. Onlangs is de nieuwe website door Orange Juice gelanceerd en tevens zijn wij verantwoordelijk voor alle online marketing werkzaamheden voor Bsure Medical.