Ontmoet onze nieuwe collega Camilo

02 september 2021 Online marketing

Sinds augustus hebben wij er een nieuwe collega bij. Camilo gaat ons Orange Juice team verrijken als team lead online marketing. Met onder andere zijn ervaring als Head of campaigns bij Wonderkind en Marketing & innovation manager bij Mr. Work gaat hij onze klanten helpen om digitaal verder groeien. Benieuwd naar wie Camilo is en wat zijn functie inhoudt? Wij stelden hem een aantal vragen.

Vertel ons eens wat over jezelf

“Ik ben opgegroeid in Arnhem, waar ik als klein mannetje vanuit mijn slaapkamerraam uitzicht had op het Akzo Nobel gebouw en daarmee dus op het huidige Orange Juice kantoor. Starten bij Orange Juice voelt, na een decennia in de Randstad te hebben gewerkt, dan ook een beetje als thuiskomen. Ook al woon ik nu niet in Arnhem, maar in het groene en altijd rustige Velp. Daar woon ik sinds mei met mijn vrouw en twee kinderen: een zoontje van 2 en een dochter van 2 maanden. Veel van mijn vrije tijd breng ik dan ook door in speeltuinen en het bos.”

Wat is jouw rol binnen het team van Orange Juice?

“Ik ben extreem nieuwsgierig en leergierig, waardoor ik op het marketingvlak breed onderlegd ben, van content strategie tot CRO en van employer branding tot data-analyses. Door deze brede kennis zie ik snel waardoor bedrijven het snelst kunnen groeien, dat kan van een knop op de website tot rebranden zijn. Bij Orange Juice is het aan mij om deze groeimogelijkheden te identificeren en vervolgens samen met het team te verzilveren.”

Waarom werken bij Orange Juice?

“Ik hou van afwisseling en van het helpen van organisaties. Het diverse klantenportfolio van Orange Juice sprak mij dan ook zeer aan. Dat, en de drive binnen Orange Juice om de doelen van klanten te behalen en te overtreffen. Met de developmentkracht die we in huis hebben, kunnen we alle digitale mogelijkheden benutten."

Waar ben je (extreem) goed in?

"Ik zou zeggen dat mijn sterkte vooral is dat ik kansen kan identificeren en weet hoe deze zo efficiënt mogelijk verzilverd kunnen worden. De reden dat ik hier “extreem goed” in zou zijn komt niet alleen door het werk dat ik door jaren heen voor klanten als Instax, The Greenery, Nemag, KFC en Moët & Chandon heb mogen uitvoeren, maar ook door veel te lezen van experts als Peter Field, Byron Sharp, Simo Ahava, Sean Ellis, Robert Chialdini en Les Binet. Dus ik ben in elk geval extreem goed in het geven van boekentips."

Wat maakt jou vrolijk?

"Als iemand die dol is op nieuwe dingen, ben ik makkelijk vrolijk te krijgen. De ontdekking van een nieuw nummer, mijn zoon die een nieuw woordje heeft geleerd of een leerzame blog. Het hoeft natuurlijk niet altijd nieuw te zijn. Zo kan ik er ontzettend van genieten om tijd door te brengen met mijn gezin, mijn wielren “records” te verbeteren of uitgebreid te keuvelen met vrienden."

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

“Ik vind mijn werk ontzettend leuk om te doen en ik hoop dan ook dat over 5 jaar nog steeds te doen. Met alleen nog wat meer mensen om zo nog meer bedrijven digtaal succesvol maken. Waarbij mijn rol net als nu zal zijn: ervoor zorgen dat we bij Orange Juice voorop blijven lopen op het gebied van online marketing en dat we actief blijven luisteren naar klanten, de juiste vragen stellen en oplossingen bedenken die de doelen van klanten overtreffen."

Wij zijn zeer enthousiast over de komst van Camilo en wensen hem veel succes en plezier bij Orange Juice!

Ook ons team versterken? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures en wie weet tot snel.