Onze nieuwe collega David

13 april 2021 Development

Sinds kort hebben we er weer een nieuwe collega bij. David gaat ons team versterken als front-end developer. Benieuwd naar de interesses van David? Lees verder en leer David beter kennen!

Wat kun je ons over jezelf vertellen?

"Ik ben David en woon nu nog in Rijen, maar verhuis binnenkort naar Arnhem. Onlangs ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Avans in Breda. Momenteel werk ik als front-end developer bij Orange Juice. In mijn vrije tijd werk ik aan verschillende projecten (op allerlei gebieden), luister ik naar muziek en lees ik boeken. Verder maak ik games, schrijf ik software en ontwerp ik hardware." 

Wat is jouw rol binnen het team van Orange Juice?

"Bij Orange Juice mag ik gaan werken aan de front-end van verschillende projecten. Hierbij richt ik mij vooral op de vormgeving van websites en het daadwerkelijk bouwen van websites. Maar ik ga ook werken aan configurators en de wat meer technische kant van websites, zoals dynamische content of de brug tussen de website en de back-end via API's." 

Waarom werken bij Orange Juice?

"Orange Juice is een quality-first bedrijf en legt de nadruk op communicatie. Ik vind het belangrijk dat je verdiept in wat de klant echt wilt, niet wat de klant denkt te willen." 

Waar ben je (extreem) goed in?

"Denken aan wat er wel kan in plaats van wat er niet kan. Elk probleem is in mijn ogen een puzzel en elke puzzel heeft natuurlijk een oplossing! Daarom vind ik mijn werk ook zo leuk."

Wat maakt jou vrolijk?

"Het vinden van oplossingen! Er gaat niks boven het vinden van een oplossing voor een lastig probleem. Stel ik vind dat iets niet goed werkt op een website of ik vind de styling niet mooi, dan schrijf ik bijvoorbeeld een custom script om dat te fixen. Zo heb ik zelf ook een applicatie geschreven omdat ik iets nodig had wat nog niet bestond."

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

"Een full-stack developer met kennis van alle velden op het gebied van applicaties en websites. Ik wil oplossingen kunnen vinden op alle gebieden, niet alleen de front-end."

Wil jij ook het team van Orange Juice komen versterken? Ontdek dan onze vacatures en misschien word je wel onze nieuwe collega!