Onze nieuwe collega Kasper

18 augustus 2020 Online marketing

Sinds kort hebben we er weer een nieuwe collega bij. Kasper gaat het Orange Juice team versterken met zijn kennis over Online marketing. Benieuwd naar wat hem nog meer bezighoudt? Wij stelden een aantal vragen om hem beter te leren kennen!

Wat kun je ons over jezelf vertellen?

“Ik ben Kasper en woon in Nijmegen samen met mijn vriendin Valerie. In mijn vrije tijd probeer ik veel te sporten (voetbal, hardlopen en fitness), win ik graag met Mario Kart, ga ik graag naar een festival (zodra het weer mag) en kijk ik alles op Netflix.”

Wat is jouw rol binnen het team van Orange Juice?

“Bij Orange Juice ga ik aan de slag als Online marketeer. Binnen deze functie ligt mijn focus voornamelijk op de “Google Stack”, analyse met Analytics, adverteren en AB-testen met Ads en Optimize en rapporteren met Datastudio."

Waar ben je (extreem) goed in?

"Ik ben heel goed in denken vanuit het perspectief van de klant, analyse en dit vertalen naar online-marketingoplossingen."

Wat maakt jou vrolijk?

"Het ontdekken van knelpunten, deze op te lossen en goede resultaten te zien. Of in teamverband te merken dat je samen iets moois aan het maken bent. Ook van een biertje op het terras in de zon kan ik erg blij worden!"

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

"In een rol waarbij ik strategisch expert ben bij het helpen van ondernemingen om online te groeien. Het lijkt me mooi om te adviseren over de online marketing strategie vanuit de ervaring die ik dan heb opgebouwd."

Wil jij ons team ook komen versterken? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures en wie weet tot snel.