Orange Juice groeit in de rol van regisseur

12 oktober 2021 Strategie

Orange Juice groeit hard. Dit vraagt om een andere positie van ons binnen het digitale proces. Om deze positie te vervullen, hebben wij ons team uitgebreid met twee ervaren versterkingen.

Orange Juice groeit in de rol van regisseur

Orange Juice groeit hard, door nieuwe klanten waaronder Attema en Livio en intensievere samenwerkingen met vaste klanten. Het past bij de post-corona trend waarin organisaties weer op zoek zijn naar lange termijn partners die het gehele digitale landschap overzien in plaats van bureaus voor individuele projecten. Remco van Nieuwenhoven, CEO van Orange Juice: “Deze ontwikkeling vraagt om een andere positie van Orange Juice binnen het digitale proces. Wij kiezen ervoor om de rol van regisseur van digitale processen in te nemen. Wat betekent dat wij nu nog intensiever betrokken zijn op het gebied van strategie, coördinatie en begeleiding van onze opdrachtgevers. Om deze regisseursrol goed te vervullen, hebben wij ons huidige Orange Juice team uitgebreid met twee ervaren versterkingen: Camilo en Suzanne.”

Team lead marketing: Camilo van Haastrecht

Sinds augustus is Camilo gestart als team lead marketing bij Orange Juice. Met onder andere zijn ervaring als head of campaigns bij Wonderkind en marketing & innovation manager bij Mr. Work gaat Camilo onze klanten helpen om de digitale kanalen verder te optimaliseren. Door zijn werkervaring en brede kennis weet Camilo hoe hij organisaties snel kan laten groeien op het gebied van merkbekendheid, online marketing en conversie optimalisatie. Bij onze klanten gaat Camilo adviseren over marketingstrategie en de online marketing werkzaamheden coördineren.  

"Door mijn extreme nieuwsgierigheid ben ik op het marketingvlak breed onderlegd. Van content strategie tot CRO en van employer branding tot data-analyses. Bij Orange Juice is het aan mij om de grootste groeikansen te identificeren en deze samen met het team te verzilveren."

Business development director: Suzanne Caspers

Suzanne vervult sinds 1 oktober de rol van business development director binnen het Orange Juice team. Met haar ruime ervaring en diverse functies binnen de uitzend- en detacheringswereld weet zij hoe ze klantrelaties kan uitbouwen op zowel strategisch en tactisch niveau. Suzanne is als business development director verantwoordelijk voor het managen van het klantportfolio van Orange Juice en het onderhouden en versterken van de klantrelaties. Ook zorgt zij voor het uitwerken van de consultancy diensten, vergroten van klanttevredenheid en het optimaliseren van de zichtbaarheid van Orange Juice.

"Ik vind het belangrijk proactief in te spelen op de behoefte van de klant en zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven om zo een samenwerking te intensiveren. Ik ben een echte ‘verbinder’ en weet de juiste mensen aan elkaar te koppelen en in hun kracht te zetten."

Orange Juice is zeer verheugd met deze nieuwe versterkingen en we gaan als regisseur van het digitale proces zorgen voor (meer) online succes bij onze klanten.