Samenwerking met start up Remember You Gedenksieraden

27 oktober 2021 Strategie

Sinds dit jaar werkt Orange Juice intensief samen met Remember You Gedenksieraden. Remember You is een ambitieuze start up, onder leiding van de gedreven eigenaresse Amber Schep. Wij helpen Amber dan ook graag om haar ambitie, marktleider worden op het gebied van gedenksieraden, te verwezenlijken.

Ondernemen, een logische stap

Vanaf jongs af aan weet Amber niet beter dan dat ze ondernemer wil worden. Met haar vader als voorbeeld, kent zij de risico’s maar ook zeker de voordelen van een eigen onderneming. Amber over het ondernemen:

"De spanning van doelstellingen die in het begin onmogelijk lijken, triggert mij enorm om het beste uit mezelf en mijn onderneming te halen. Wie niet waagt, wie niet wint!"

Naast haar ouders ziet Amber ook eigenaresse van A Beautiful Story Cathelijne Lania als haar rolmodel. Orange Juice werkt al sinds 2018 intensief samen met A Beautiful Story. Via Cathelijne is Amber in contact gekomen met Orange Juice.

Remember You Gedenksieraden

Amber is Remember You gestart nadat zij haar oma verloor. “Ik was destijds op zoek naar een mooi gedenksieraad, maar kon nergens iets naar wens vinden. Ook was er geen website waar ik verschillende sieraden en merken kon bekijken zodat ik kon zien welke bij mij zou passen.” Met Remember You wil Amber een brede collectie gedenksieraden aanbieden, zodat klanten de mogelijkheid hebben om uit verschillende soorten sieraden en merken te kiezen vanuit één (web)winkel.

Bij Remember You heb je een ruime keuze uit verschillende merken en sieraden met as, haar, een vingerafdruk of het handschrift van een overleden dierbare. Maar ook voor sieraden waarmee je positieve momenten wil herdenken kun je bij Remember You terecht, zoals een ketting met moedermelk bij de geboorte van het eerste kind. Klanten kunnen een sieraad online bestellen, maar zijn ook welkom in de showroom in Brandwijk voor een persoonlijk advies. Naast Remember You, heeft Amber ook samen met een goudsmid sieraden ontworpen. Deze sieraden verkoopt zij onder de naam As Together.

Ambitieuze toekomstplannen

Amber heeft ambitieuze plannen voor Remember You Gedenksieraden. “Ik wil de grootste website worden op het gebied van gedenksieraden. Een soort bol.com van gedenksieraden, maar dan persoonlijker.” Daarnaast wil Amber in de toekomst 300 verkooppunten van het merk As Together. 

Over de grens

Alhoewel Amber ook al een aantal klanten in België heeft, is verdere internationale uitbreiding nog niet aan de orde. “Dit komt onder andere omdat het in veel landen nog niet is toegestaan om sieraden met as te dragen. Wanneer dit in de toekomst verandert, sta ik er zeker voor open om internationaal uit te breiden. Maar eerst wil ik de Nederlandse markt veroverd hebben voordat ik mij richt op het buitenland.”

Digitaal succes op maat

Om Remember You verder te helpen op weg naar succes, hebben wij een contentstrategie ontwikkeld voor de online kanalen. Daarnaast helpen wij Amber met het optimaliseren van de user experience op de website en met zoekmachinemarketing (SEO/SEA).