Wij gaan verhuizen!

16 december 2020 Strategie

Het is zover. Na 12 jaar huisvesting op bedrijventerrein IJsseloord 2 in Arnhem gaan wij verhuizen. Eind december verlaten wij ons huidige pand en zijn we vanaf maandag 4 januari 2021 te vinden op onze nieuwe locatie aan Tivolilaan 205 te Arnhem.

Kantoorgebouw de Enk

Wij verhuizen naar kantoorgebouw De Enk, het voormalig hoofdkantoor van AKZO Nobel en het eerste betonnen kantoorgebouw van Nederland. Het kantoorgebouw heeft een moderne opzet en beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een koffieroom en lunchbar, deelfietsen en een sportschool.

De ligging van het pand, nabij het centrum van Arnhem, is erg gunstig. De binnenstad van Arnhem is zowel lopend, als met de fiets of auto makkelijk te bereiken en ook de verbinding met openbaar vervoer is uitstekend. Anderzijds ben je door de strategische ligging ook zo weer de stad uit. En niet te vergeten, voor onszelf en onze opdrachtgevers is er ruim voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein behorende bij het kantoorgebouw.

Hybride werken

Een belangrijke reden voor onze verhuizing is dat wij een hybride vorm van werken gaan hanteren; vijf dagen per week op kantoor zal niet langer de norm zijn. Het is een verandering die, ook los van corona, past in deze tijd van digitale mogelijkheden. Voor ons team betekent dit meer flexwerkplekken wanneer ze op kantoor zijn en de mogelijkheid om zelf de tijd in te delen. Het kantoor dient dan vooral als een fysieke ontmoetingsplaats voor meetings met teams en klanten.

Ons nieuwe adres

Vanaf 4 januari 2021 kun je ons dus vinden in kantoorgebouw De Enk (zevende verdieping) op het onderstaande adres. Kom jij een keer langs op onze nieuwe locatie?

Orange Juice b.v.

Bezoekadres: Tivolilaan 205, 6824 BV Arnhem

Postadres: Postbus 2122, 6802 CC Arnhem

Alle overige bedrijfsgegevens blijven ongewijzigd.