Over ons

Wij zijn Orange Juice, een digital agency gevestigd in Arnhem. Met een gedreven team van strategen, designers, developers en marketeers werken wij aan digitaal succes op maat. Sinds 2003 staan we midden in het digitale landschap. En om daar succesvol te zijn, moét je maatwerk kunnen leveren. Weten wat er speelt in de business van klanten. Weten wat digitaal mogelijk is. En weten waar kansen liggen. Daarbij hebben we altijd een meetbaar einddoel voor ogen. Zo werken wij – samen met onze klanten - aan relevante e-commerce oplossingen die waarde toevoegen. Of het nu gaat om strategisch online advies of een nieuwe webshop. Al onze projecten draaien om de best passende oplossingen en een persoonlijke aanpak. Wij zijn klaar om jouw business te helpen vergroten. Jij ook?

Onze aanpak

Wij willen onze opdrachtgevers laten groeien. Dit vraagt om wederzijds commitment en een intensieve samenwerking voor langere tijd, gericht op groei, durf en vertrouwen. Want samen behalen we digitaal succes. Waar nodig starten we met strategische sessies en workshops. Of we kunnen al direct werken aan een concreet projectplan waarmee de realisatiefase kan starten. Onze designers en webdevelopers staan al in de startblokken. En na de lancering van een online oplossing zorgen onze online marketeers dat we aan de slag kunnen met SEO, SEA, conversie optimalisatie en een datagedreven marketingaanpak.

MG 7626

Maatschappelijk betrokken

Onze focus op digitaal succes neemt niet weg dat we ook kijken naar de maatschappelijke impact van onze onderneming. Daarom steunen wij Trees for All met een donatie voor de aanplant van 480 nieuwe bomen per jaar. En kopen we duurzame koffie en thee in via onze leverancier Peeze, rijden we (hybride) elektrische auto’s en heeft ons kantoorgebouw energielabel A.

Het team

Ons team bestaat uit 20 gedreven experts op het gebied van strategie, marketing, design en webtechnologie. Dagelijks werken we aan online groei voor onze opdrachtgevers. Dit doen we vanaf de 7e verdieping in kantoorgebouw De Enk, dit is het voormalig hoofdkantoor van Akzo Nobel. Een prachtig monumentaal pand nabij het centrum van Arnhem.

MG 7508
MG 7508MG 7241
MG 7386
MG 7512MG 7215
MG 7227MG 7368