Informatieve en toonaangevende portal in caravanbranche.

ANWB - Caravan Koopwijzer

ANWB Media is uitgever van diverse magazines, waaronder het magazine Kampeer & Caravan Kampioen (KCK). Hiermee beschikt ANWB over enorm veel interessante content en over veel expertise inzake caravans en campers. In opdracht van ANWB heeft Orange Juice deze content gepresenteerd in een online platform, namelijk www.caravankoopwijzer.nl . Een portal, gelanceerd in augustus 2012, met informatie en prijzen betreffende alle caravans, campers en vouwwagens in Nederland. Elke caravan wordt gepresenteerd met gedetailleerde omschrijving, kenmerken, foto’s en plattegrond.

Uitgangspunten en resultaten

De website is gekoppeld aan een database met informatie over merken, modellen en verkooppunten. Ook kan de bezoeker controleren of een bepaald type auto geschikt is om een bepaald model caravan te trekken. En er is een tool, de caravankoerslijst, om een indicatieve waarde van een gebruikte caravan te raadplegen. Hiermee is de portal de meest informatieve en toonaangevende website in de caravanbranche.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce