Logo BarberBooking

Het opzetten en uitvoeren van online marketingcampagnes voor het belangrijkste internetplatform in de kappersbranche.

Homepage BarberBooking

Online Marketing

Het vergroten van online zichtbaarheid
en vindbaarheid voor BarberBooking

Chart 1

Bezoekersaantallen
vergroten

Door zoekmachineoptimalisatie en online adverteren de hoeveelheid bezoekers en gemaakte online afspraken exponentieel laten groeien.

Chart 2

Conversie
optimaliseren

Het verbeteren van de conversie in de vorm van gemaakte online afspraken, onder meer door gebruikerstests, tracking tools en A/B testen.

Chart 3

Rapportage
en analyse

De datastromen worden geautomatiseerd verwerkt en als KPI’s in rapportages gepresenteerd. Analyse, monitoring en bijsturing op basis van meetpunten.

Zoekmachinemarketing

Toonaangevend in de
kappersbranche

De zichtbaarheid van het platform vergroten door inzet van zoekmachineoptimalisatie, online advertentiecampagnes en social media. Resulterend in stijgingen van websitebezoek met 12% op maandbasis!

+12%
Bezoekers per maand

Conversie optimalisatie

Continue meten
en verbeteren

De customer journey om te komen tot een online boeking voor een kappersafspraak leggen we onder een vergrootglas. Stap voor stap testen we alle aspecten die van belang zijn.

+25%
Conversie
A/B testen
Grafiek

Heel gericht de doelgroep bereiken met zoekmachinemarketing

Voor het online adverteren hebben we voornamelijk gebruik gemaakt van Google Adwords. De combinatie van specifieke zoektermen en geselecteerde regio’s leverde uitstekende resultaten. De kosten per gemaakte afspraak hebben we geoptimaliseerd en de resultaten zijn ruim verdubbeld.

+300%
Online afspraken

Content marketing

De online
zichtbaarheid
vergroten

Naast de inzet van social media (o.a. Facebook) hebben we de samenwerking gezocht met professionele bloggers. Zij hebben artikelen geschreven over Barberbooking, het maken van online kappersafspraken en het daarop volgend bezoek aan de kappers.

Blogs

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce