Geavanceerde e-commerce oplossing voor maatwerk flightcases

Casebuilder.com

Een geavanceerde e-commerce oplossing gecombineerd met het automatiseren van on-demand productieprocessen, dit is een toonaangevend voorbeeld voor de maakindustrie in Nederland. Een klant kan online zelf een flightcase ontwerpen door het type flightcase te kiezen, formaten in te voeren, kleuren te kiezen en de afwerking te bepalen. De maatwerk flightcase wordt binnen 5 werkdagen geleverd. Dit veroorzaakte een enorme marktverschuiving in een conservatieve sector en bovendien werd de businesscase beloond met een innovatieaward (2012).

Webshop met configurator

Orange Juice heeft de webshop gerealiseerd, met online configurator voor het samenstellen van een flightcase. De productiebestanden worden geautomatiseerd doorgestuurd naar het CNC machinepark. Het kunnen leveren van maatwerk eindproducten met zeer korte levertijden, levert een duurzaam concurrentievoordeel op. De onderneming Casebuilder.com is inmiddels actief in meerdere Europese landen, waaronder België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

De afdeling online marketing van Orange Juice is verantwoordelijk voor de exploitatie van de webshop. Dit omvat alle marketingactiviteiten, zowel offline als online. Van het genereren van traffic naar de webshop tot het optimaliseren van de conversie. Naast de online campagnes wordt er veel aandacht besteed aan kwalitatief gebruikersonderzoek en A/B testen. Vanuit Nederland worden ook de marketingactiviteiten voor de internationale webshops uitgevoerd.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce