Detact Diagnostics Corporate website

Detact Diagnostics heeft een unieke techniek ontwikkeld om bacteriën op te sporen. Waar de uitslag bij bestaande technieken soms wel twee of drie dagen op zich laat wachten, heeft de detectietechniek van Detact Diagnostics hier slechts enkele seconden voor nodig. Een grote doorbraak voor onder andere de gezondheidszorg en voedingsindustrie. In samenwerking met videoproductiebedrijf NOBS heeft Orange Juice de corporate website voor dit innovatieve bedrijf gerealiseerd.

Slides

Realisatie Snelle en compacte website

Om zo snel mogelijk de stap naar de markt te kunnen zetten wilde Detact Diagnostics een compacte website die snel gerealiseerd kan worden. Deze dient tevens als presentatiemiddel bij gesprekken met investeerders. De website is dusdanig opgezet dat deze in vervolgfasen verder uitgebouwd kan worden. In het content management systeem Umbraco hebben we verschillende content blokken toegevoegd. Met behulp van deze blokken kan Detact Diagnostics zelf tekst en beeld op de website plaatsen.

Visuele content Full screen video

Detact Diagnostics maakt veel gebruik van visuele content om het klinische product op een aantrekkelijke manier te presenteren. De corporate story is verwerkt in een video, een preview hiervan wordt full screen afgespeeld op de homepage. Op de rest van de site wordt beeldmateriaal gebruikt die aansluit op deze video.

Video binnen laptop

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce