eventtrading.nl

Webshop volledig vernieuwd

Orange Juice heeft een volledig nieuwe webshop gelanceerd voor de opdrachtgever Eventtrading.nl. Niet alleen een compleet redesign, maar ook een geheel nieuw platform. Inclusief een gebruiksvriendelijke online ontwerpeditor. Bedrukte en blanco polsbandjes, munten, garderobenummers en lanyards voor evenementen bestel je nu nog eenvoudiger online.

desktop site

Eigentijds design

Brand identity & webshop

Voorafgaand aan de technische realisatie van de nieuwe webshop heeft Orange Juice zich gestort op het uiterlijk. Samen met Eventtrading.nl hebben we gewerkt aan een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, die vervolgens consistent zijn doorgevoerd in het ontwerp van de webshop. Het resultaat is een eigentijds en aantrekkelijk design, waarbij gebruiksgemak bij het online bestellen centraal staat.

euroEvents
rectangle

Blanco of bedrukt

Polsbandjes, munten & meer

Wie een evenement organiseert kan bij Eventtrading.nl terecht voor polsbandjes, consumptiemunten, garderobenummers en lanyards. Het ruime assortiment varieert in prijs en designmogelijkheden, waardoor de producten kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Zo kunnen polsbandjes niet alleen gebruikt worden als toegangsbewijs, maar bijvoorbeeld ook om teams te maken tijdens een sportevenement of als reclameartikel. Slechts een greep uit de vele mogelijkheden om een evenement goed te laten verlopen!

Online editor

Gepersonaliseerde producten, eenvoudig en snel

De webshop is voorzien van een unieke online HTML editor waarmee de klant eenvoudig producten kan personaliseren met teksten, logo en afbeeldingen. Tyvek, plastic of silliconen polsbandjes met een eigen opdruk kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. En niet alleen de polsbandjes, ook munten, lanyards en garderobenummers kunnen worden voorzien van een gepersonaliseerde opdruk. Zelf ontwerpen is overigens geen vereiste, de klant kan er ook voor kiezen om dit te laten doen door de deskundige medewerkers van Eventtrading.nl.

band
Responsive Design - Orange Juice

Responsive

Gebruiksgemak op ieder apparaat

De vernieuwde webshop is responsive waardoor de klant op ieder apparaat optimaal gebruiksgemak ervaart. Niet alleen eenvoudige bestellingen met standaard designs, ook gepersonaliseerde producten kunnen op zowel desktop als mobiele apparaten besteld worden. De geavanceerde online editor maakt het design proces altijd en overal toegankelijk, voor iedereen.

Resultaten

Conversie en orderwaarde

Zowel de conversie als de gemiddelde orderwaarde zijn aanzienlijk gestegen sinds de lancering in oktober 2017. De komende periode werken we aan het uitbreiden van de functionaliteiten en doorvoeren van kleine verbeteringen, waardoor de conversie zal blijven stijgen.

Graph - Orange Juice

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce