Redesign

HEMA fotoservice

Een nieuw platform voor

alle HEMA fotoproducten

Consumenten maken veelvuldig gebruik van de fotoservice voor het afdrukken van de favoriete foto’s, van canvasdoek tot fotoalbum. Fotoservice is een belangrijk onderdeel van de HEMA webshop en het platform is volledig vernieuwd door Orange Juice. Een nieuw design en volledig responsive. Het totale bestelproces is verbeterd met veel aandacht voor conversieoptimalisatie. De fotoservice staat klaar voor de eindejaarsdrukte en het komende fotoseizoen.

Responsive design

Een responsive design om optimale gebruikerservaring te bieden op alle devices, van smartphone tot desktop. De consument wil vanaf elk apparaat de mogelijkheid hebben om foto’s af te drukken of deze als fotoboek te bestellen. De gebruikerservaring staat centraal bij het optimaliseren van de content op elk formaat.

Assortiment

Je favoriete foto’s afdrukken in een handomdraai, als fotoalbum, kalender of op een mok. De consument kan er ook voor kiezen om de foto’s te laten afdrukken in de dichtstbijzijnde vestiging en na 2 uur kun je de afdrukken al ophalen, dat is nog eens snelservice! Alle mogelijkheden zijn opgenomen in het platform, een uitstekend voorbeeld van custom e-commerce.

Checkout

Het bestelproces is volledig vernieuwd. Consumenten kiezen eenvoudig voor winkellevering of thuis bezorging. De actiecode wordt verwerkt en de klant ziet in één overzicht alle gegevens van zijn bestelling. De fotoservice verwerkt de orders razendsnel en de klanten kunnen binnen enkele dagen de foto’s als tastbare herinnering trots tonen aan familie en vrienden.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce