Maatwerk e-commerce applicatie - HEMA Tickets.

HEMA - tickets

Voor de afdeling New Services van HEMA is het project HEMA Tickets gerealiseerd. Consumenten kunnen online tickets bestellen voor een dagje pretpark, dierentuin, museum of treinreis. Het toegangsbewijs wordt direct na betaling als een PDF verzonden per mail. De website is voorzien van een Content Management Systeem, zodat de opdrachtgever zelf dagelijks nieuwe acties kan publiceren.

Uitgangspunten en resultaten

Ontwerp en realisatie van een volledig nieuw e-commerce platform voor HEMA tickets, waarbij de integratie met mailmarketing meer mogelijkheden op gaat leveren voor het segmenteren en versturen van gepersonaliseerde aanbiedingen. Middels de mailmodule van Copernica worden wekelijks nieuwsbrieven verstuurd aan alle klanten. De content van het platform, in de vorm van evenementen en arrangementen, is door de opdrachtgever te beheren middels diverse templates. De consument ontvangt realtime een digitaal ticket door inzet van on-the-fly PDF generatie. Resultaat van dit project is een aansprekende website met sterk toegenomen traffic en hogere conversie.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce