Landing pages met een

grote winkans

Nationale Postcode Loterij

Consumenten verleiden

tot deelname aan de actie

De opdrachtgever Goede Doelen Loterij heeft drie verschillende labels, namelijk de Nationale Postcodeloterij, Vriendenloterij en Bankgiroloterij. Het zijn alle drie loterijen waarbij een groot deel van de opbrengsten ten goede komt aan goede doelen. Ook staan de loterijen bekend om de marketingacties, waarbij regelmatig een winkans, straatprijs of jackpot op het spel staat.

De loterijen maken veelvuldig gebruik van direct mail en de consumenten kunnen meedoen aan allerlei acties. Vaak is de opvolging van een actie, bijvoorbeeld het verzilveren van een winkans, gekoppeld aan een actiematige website. Deze websites moeten aansluiten op de campagne en de consument verleiden tot deelname aan de actie.

Betrouwbare oplossing

Voor de Bankgiroloterij heeft Orange Juice in 2014 drie verschillende actiewebsites gerealiseerd. De looptijd van dergelijke acties is vaak beperkt tot enkele maanden, echter de bezoekersaantallen kunnen in een korte periode enorm pieken. Dit vraagt om een professionele aanpak qua webtechniek en hostingomgeving.

Meedoen vanaf elke locatie

Orange Juice optimaliseert de websites ook voor mobiel gebruik, naast desktop en tablet. De bezoeker met een smartphone kan met evenveel gemak de website gebruiken. Meedoen aan een actie moet vanaf elke locatie mogelijk zijn, of het nu is thuis op de bank of in de trein.

De interface van de websites zijn responsive waarbij de lay-out zich aanpast aan de schermgrootte waarop de pagina’s worden bekeken. Daarnaast wordt per type apparaat (smartphone, tablet en desktop) gekeken naar de meest optimale manier om elementen zoals invulvelden weer te geven zonder concessies te doen op het gebruiksgemak en de totale gebruikerservaring.

Winnende formule

De marketingacties van Postcodeloterij, Vriendenloterij en Bankgiroloterij vertalen naar aansprekende actiewebsites met een optimale gebruikerservaring en hoge conversie. Nationale Postcode Loterij en Orange Juice. Een winnende formule.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce