PRIMUS.DIRECT

Ouwels uit Oostzaan bestel je online

Vanaf nu bestel je broodlabels en andere ouwelproducten van Primus Wafer Paper gemakkelijk online. De fabrikant, bekend van de traditionele ouwel uit Oostzaan, is een samenwerking aangegaan met Orange Juice voor de realisatie van een webshop: PRIMUS.DIRECT.

hero image
mask

Webshop

Kleinere orders, sneller geleverd

Al ruim 100 jaar levert Primus Wafer Paper op grote schaal ouwel aan de internationale markt. Dankzij de lancering van de webshop is het nu ook mogelijk om kleine orders te plaatsen. Kleinere orders die snel uit voorraad geleverd kunnen worden. Momenteel alleen in Nederland en België, in de toekomst ook in andere landen.

Edible branding

Eetbare labels personaliseren met logo, afbeelding of tekst

De webshop biedt naast een ruime keuze aan standaard broodlabels ook de unieke mogelijkheid om ouwels te personaliseren. In de online editor kan de eindgebruiker eenvoudig zelf labels met een eigen logo, tekst of afbeelding ontwerpen. Ouwel krijgt hiermee een nieuwe functie: edible branding. Dit is niet alleen interessant voor de oorspronkelijke doelgroep (bakkers), maar voor een veel breder segment culinaire ondernemers. De eetbare labels zijn hittebestendig en kunnen op allerlei producten bevestigd worden. Het gebruik van eetbare labels met een eigen logo of persoonlijke boodschap geeft merkbeleving een extra dimensie.

group of ouwels group of ouwels

Responsive design

Altijd en overal een bestelling plaatsen

Dankzij de lancering van de webshop PRIMUS.DIRECT is de eindgebruiker slechts enkele muisklikken verwijderd van de mooiste ouwelproducten. Er is gekozen voor een responsive design waardoor altijd en overal online een bestelling geplaatst kan worden. Betalen kan via iDEAL, Mister Cash of bankoverschrijving. Bij verzending ontvangt de eindgebruiker een track & trace code waarmee de bestelling gevolgd kan worden.

mobile
mobile
mobile

Realisatie

uCommerce webshop

Orange Juice heeft de webshop PRIMUS.DIRECT ontworpen en vervolgens gerealiseerd op basis van uCommerce. In het gehele proces heeft gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker een belangrijke rol gespeeld. Voor het verwerken van online betalingen is een implementatie van de Adyen betaalmodule uitgevoerd. In het CMS kan het team van Primus Wafer Paper eenvoudig het assortiment op de website aanpassen. Voor optimale klantbeleving hebben we een livechat integratie aan de webshop toegevoegd. Op deze manier kan de eindgebruiker bij vragen of onduidelijkheden direct in contact komen met een medewerker, onderbreking van het bestelproces is niet nodig.

uCommerce

HTML-editor

Realisatie ontwerpmodule

Voor de realisatie van de ontwerpmodule is een HTML-editor aan de webshop toegevoegd. De technologie hiervoor is door Orange Juice ontwikkeld. Ook bij dit ontwikkelproces heeft gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol gespeeld. We hebben de ontwerpmodule voorzien van verschillende personalisatiemogelijkheden en er wordt direct een design preview getoond. Tevens is de ontwerpmodule voorzien van een livechat integratie.

Partnership

Exploitatie en optimalisatie

Voor de exploitatie en optimalisatie van de webshop is Primus Wafer Paper een samenwerking aangegaan met Orange Juice. De komende drie jaar zijn wij verantwoordelijk voor de realisatie van functionele uitbreidingen, het genereren van traffic en de conversie optimalisatie. In de eerste maanden na de lancering van de webshop heeft dit geresulteerd in een exponentiële groei.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce