Logo, webshop en configurator

Rack247.com

Online identity

Rack247.com is een nieuwe webshop onder de vlag van Casebuilder.com. Professionals in de IT- en audio branche, in heel Europa, kunnen er naast verschillende 19 inch onderdelen en frontpanelen op maat, terecht voor server- en patchkasten. Orange Juice ontwikkelde de complete online huisstijl en realiseerde de webshop en webapplicatie.

Eigentijds en betrouwbaar

De keuze van de kleuren is gebaseerd op elementen die we terug zien bij de verschillende producten. Op deze manier laten we de vormgeving van de webshop naadloos aansluiten bij het assortiment. De combinatie van groen en oranje op het donkere grijs geven de webshop een eigentijdse maar betrouwbare uitstraling.

Rack 247 kleuren

Optimaal navigeren

voor gebruikers op desktop en tablet

De webshop is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Het stramien is responsive waarbij de content zich automatisch aanpast aan de breedte van het scherm. Daarnaast zijn alle user interface elementen geschikt gemaakt om te bedienen met de cursor én met de vingers. De gebruiksvriendelijke webshop is beschikbaar in drie talen en bestellingen worden in heel Europa bezorgd.

Ontwerp online

frontpanelen naar eigen wens

Geen enkele configuratie van een 19 inch server- of patchkast is hetzelfde. Met dat uitgangspunt hebben wij de webapplicatie ontwikkeld waarmee de gebruiker heel eenvoudig zelf een frontpaneel kan indelen door middel van een ruime keuze aan uitsparingen voor alle bekende connectoren.

Snel en moeiteloos

De webapplicatie is zo ontworpen dat het aanvoelt als een kleine stap in het bestelproces. Het aanpassen van de indeling werkt intuïtief waardoor er nauwelijks toelichting op de interface nodig is. Door automatische hulplijnen staan de uitsparingen binnen no-time op de gewenste plek en ligt het 19” frontpaneel binnen enkele minuten in de winkelwagen.

Volledig geautomatiseerd

van order naar freesmachine

Naast de realisatie van de webshop en –applicatie hebben wij voor onze opdrachtgever een content management systeem ontwikkeld waarbij ze in een handomdraai aanpassingen kunnen doen op productspecificaties en prijzen. Ook de workflow van online bestellen en betalen tot het fresen van de 19 inch frontpanelen is volledig geautomatiseerd.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce