Sillyprint - Zelf ontwerpen en personaliseren van artikelen.

Sillyprint.com

Onze opdrachtgever People & Print Group richt zich met de website Drukwerkdeal.nl op het aanbieden van drukwerk voor de zakelijke markt. Daarnaast is ervoor gekozen om een label te lanceren voor de consumentenmarkt, voor de verkoop van onder meer canvasdoeken, posters en t-shirts. De opdrachtgever heeft de naam Sillyprint.com bedacht en het logo aangeleverd. Daarna is Orange Juice aan de slag gegaan met webdesign en realisatie van dit maatwerk e-commerce project.

Webshop en HTML editor

Voor het ontwerpen en personaliseren van de artikelen is een HTML editor vervaardigd. Consumenten kunnen eigen foto’s uploaden en een ontwerp maken. De webshop is gekoppeld aan de productiesystemen van de opdrachtgever. Voor het meten van de conversie is de e-commerce module van Google Analytics geïmplementeerd.

Nu fase 1 is opgeleverd, volgt er een periode van A/B testen en diverse gebruikerstesten. Op basis van deze bevindingen wordt de vervolgfase gedefinieerd.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce