Sprekershuys.nl website geoptimaliseerd voor tablets.

Sprekershuys.nl

Het presenteren van een uitgebreid aanbod aan sprekers en workshops in de vorm van een aansprekende website. Deze opdracht gaf het Sprekershuys aan Orange Juice in juli 2013. Het Sprekershuys is een eigentijds sprekersbureau dat als een challenger opereert in een conservatieve markt.

Uitgangspunten en resultaten

De website is ontworpen en geoptimaliseerd voor tablet PC’s en desktop PC’s en maakt gebruik van hedendaagse technieken. De content kan door de opdrachtgever worden beheerd in het Content Management Systeem, gerealiseerd op basis van het platform Umbraco. De website heeft een eigen blog en twee keer per maand ontvangen alle relaties een mail nieuwsbrief.

Orange Juice regisseert alle online marketingactiviteiten, waarbij de medewerkers van het Sprekershuys zelf de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Online marketing is een belangrijk onderdeel in de strategie van deze succesvolle challenger.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce