Golftalenten van Nederland in de spotlight

Website voor het talentenprogramma The Dutch Futures met als thuisbasis de top golfbaan The Dutch in Spijk.

The Dutch Futures

Nieuwe generatie golfprofessionals

Volg de top golftalenten van Nederland op de voet. Spelersprofielen, nieuws en mogelijkheden voor sponsoring, alles komt aan bod op thedutchfutures.nl.

Volledig responsive

Relevante informatie op elk moment

Volg de sportieve en zakelijke carrière van The Dutch Futures op elk moment en ieder apparaat. De gebruikerservaring is geoptimaliseerd voor grote en kleine schermen. Voor smartphones is de lay-out compacter maar zonder concessies te doen in gebruiksgemak en de strikte (online) huisstijl van The Dutch.

Ontwikkeling responsive website Ontwikkeling responsive website

Spelers profiel

Kom alles te weten

Bekijk gedetailleerde informatie over elke individuele speler. Van een biografie, belangrijke overwinningen tot actiefoto’s. The Futures kunnen de gegevens op elk gewenst moment zelf aanvullen en bewerken.

Order of merit

Actuele ranglijst

De website toont de laatste wedstrijduitslagen en tevens de actuele stand in de onderlinge competitie van The Dutch Futures. In 2016 bestaat het wedstrijd-programma uit 10 rondes op The Dutch. Daarnaast is er een kalender met alle aankomende wedstrijden van onder andere de European- en Challenge Tour.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce