TMG - GerichtOnline.nl

Online adverteren is met deze innovatieve webapplicatie nu toegankelijk geworden voor alle adverteerders, ook met kleinere budgetten en sterk gericht op een bepaalde regio en doelgroep. Het project GerichtOnline.nl is gerealiseerd in opdracht van Telegraaf Media Groep, als onderdeel van het programma Self Service Advertising. Middels de webapplicatie kan een adverteerder zelf een online campagne aanmaken en indien nodig zelf zijn banner ontwerpen. Nu is dus ook online adverteren mogelijk zonder tussenkomst van reclame-, internet- en mediabureau’s.

Campagne en bannertool

Het starten van een campagne kan eenvoudig door een doelgroep, regio en thema te kiezen. De adverteerder kan zelf bannermateriaal uploaden of in de gebruikersvriendelijke bannertool online een banner ontwerpen. Op het moment dat de campagne start, kan de adverteerder online de resultaten monitoren en eventueel tussentijds bijsturen. Een succesvolle campagne kan eenvoudig verlengd worden door een pakket impressies bij te kopen.

Het maatwerk e-commerce project bestaat uit een webshop, een bannertool en een koppeling naar een Ad Exchange. De koppeling met de Ad Exchange maakt het uitserveren van een campagne mogelijk en tevens zorgt de koppeling ervoor dat de resultaten in de vorm van getoonde impressies online inzichtelijk worden. De daadwerkelijk gerealiseerde impressies, op dagbasis, vormen de grondslag voor de export naar de financiële systemen van de opdrachtgever.

Project delen:

Interesse

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw online business? Maak vrijblijvend kennis met ons.

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (C.E.O.)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce