Vello Elektro

Realisatie website

Vello Elektro produceert verdeelkasten in verschillende soorten en maten, geschikt voor allerlei toepassingen. Om het uitgebreide assortiment op een overzichtelijke manier online weer te geven heeft Orange Juice een nieuwe website gerealiseerd. Het design voor de website was al gemaakt door communicatiebureau Doorrood, waardoor onze samenwerking met Vello Elektro direct startte met de realisatie van de website.

Vello mobile Vello mobile Vello mobile

Umbraco CMS

Overzichtelijke boomstructuur

Om elk type afnemer een passende verdeelkast te kunnen bieden is er een uitgebreid assortiment beschikbaar. Elk model beschikt over een unieke combinatie van kenmerken, die het geschikt maakt voor een specifieke toepassing. Van bouw tot offshore en van festival tot fabriekshal, de verdeelkasten van Vello Elektro zijn breed inzetbaar. Er is gekozen voor het Umbraco CMS, waardoor de grote hoeveelheid producten zowel aan de voor- als achterkant van de website gestructureerd wordt weergegeven. Dankzij de boomstructuur in de backoffice houdt het team van Vello Elektro een goed overzicht over het online assortiment.

Umbraco boomstructuur

Internationaal

Meertalige website

De verdeelkasten en andere producten van Vello Elektro worden internationaal geleverd. Door te kiezen voor Umbraco als CMS kan de website eenvoudig in meerdere talen worden opgezet. In de toekomst kunnen er, indien gewenst, zonder problemen extra talen worden toegevoegd. Naast de schaalbaarheid biedt Umbraco op het gebied van meertaligheid nog een belangrijk voordeel, namelijk de manier waarop content beheerd wordt. In de backoffice kun je een pagina openen en de verschillende talen in tabbladen naast elkaar zetten, waardoor er snel en efficiënt gewerkt kan worden.

Customer journey

Van oriëntatie tot offerte

Met de lancering van de nieuwe website is ook de online customer journey onder de loep genomen. Er is gekeken op wat voor een manier en op welk moment de klant van bepaalde informatie voorzien kan worden. Dit uit zich onder andere in productpagina’s met uitgebreide specificaties en een indicatie van de levertijd, downloads met technische informatie en de mogelijkheid om direct online een offerte aan te vragen.

Customer journey
Grafiek

Vervolgfase

Optimalisatie

Nu de realisatie van de nieuwe website een feit is, kunnen we door naar de volgende fase: optimalisatie. Met diverse online marketing werkzaamheden zorgen we dat Vello Elektro het maximale resultaat haalt uit de nieuwe website. De eerste stap: e-mail marketing.

Project delen:

Expert review

Meer resultaat uit je online project? Laat je website beoordelen door een team van experts en ga direct aan de slag met de verbeterpunten.

Expert review aanvragen

Neem contact op met Remco van Nieuwenhoven (CEO)

remco@orange-juice.nl

Orange Juice.
Custom e-commerce