Onze nieuwe aanwinst Lars

06 januari 2017 Development

Orange Juice heeft er een nieuwe aanwinst bij. Sinds deze week ondersteunt Lars Heesakkers ons webdeveloper team met zijn back-end skills. Hiervoor heeft hij natuurlijk wel belangrijke vragen moeten beantwoorden. Lees hieronder meer over Lars.

Wat kun je ons over jezelf vertellen?

"Ik ben Lars Heesakkers, 22 jaar oud (of jong). Ik woon nu op de benedenverdieping van een studentenhuis in Arnhem samen met mijn vriendin. Ik ben ongeveer een halfjaar geleden afgestudeerd aan de HAN met de opleiding Informatica, hierna nog even blijven plakken bij mijn afstudeerbedrijf om vervolgens bij Orange Juice te solliciteren. Tijdens mijn studie heb ik mij vooral verdiept in het ontwikkelen van applicaties in .NET met Microsoft SQL en een klein beetje JavaScript en hoop hier ook in door te gaan."

Als je je voornaam zou veranderen, hoe zou je dan heten?

"Sjors"

Wat maakt jou vrolijk?

"Sporten/fitnessen"

Waar ben je (extreem) goed in?

"Ik kan heel goed, heel veel eten :)"

Als je zou reïncarneren als een dier/drankje/bepaalde smaak ijs, welke zou het dan zijn?

"Ik ben een groot fan van rode panda’s, maar heb hier geen specifieke reden voor. Hun luie levensstijl is niets voor mij. Dus ik denk dat ik dan een actieve rode panda wordt!"

Waar ben jij en wat doe jij over 5 jaar?

"Ik ben nu nog in de beginfase van mijn leven, over 5 jaar wil ik mij op professioneel niveau zeker verder ontwikkelen zodat ik mooie applicaties kan maken voor Orange Juice."