;
Welkom bij Orange Juice Christiaan!
09 januari 2024 Development

We hebben er weer een nieuwe collega bij! Christiaan versterkt sinds een paar weken ons development team en tot nu toe zijn wij superblij met zijn komst. Meer weten over Christiaan? Lees deze blog om Christiaan beter te leren kennen.

;
Nieuwe collega: Matthijs is onze nieuwe team lead online marketing.
07 november 2023 Online marketing

Goed nieuws! We hebben een nieuwe team lead online marketing in ons midden. Op 1 november is Matthijs gestart en wij zijn in ieder geval heel blij met zijn komst! Lees de blog om Matthijs beter te leren kennen.

;
Samenwerking tussen Orange Juice en Oldwood
07 augustus 2023 Development

Oldwood is sinds 1996 dé specialist op het gebied van unieke, industriële en op maat gemaakte meubelen. Wat hen echt onderscheidt, is dat alle meubels volledig op maat en naar de wensen van de klant worden ontwikkeld. Daarnaast bieden ze ook vintage meubelen aan, die in de eigen werkplaats een nieuw leven krijgen. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel, waarbij ze gebruik maken van oude materialen en 'oude' meubels weer nieuw leven inblazen. Vandaar ook de naam ‘Oldwood’. Bovendien is al het eikenhout dat ze verwerken in de meubels alleen afkomstig van FSC-gecertificeerde bronnen, waardoor onnodige ontbossing wordt tegengegaan. Eén van de meest populaire producten van Oldwood zijn de stalen industriële kasten. Door de enorme vraag naar deze kasten heeft Oldwood besloten een aparte webshop genaamd 'Van Staal Oldwood' te lanceren, waar klanten hun eigen kast kunnen samenstellen. Om dit te realiseren, waren ze op zoek naar een betrouwbare partij die voor hen een professionele webshop met configurator kon ontwikkelen. Na grondig online onderzoek kwamen ze uit bij digital agency Orange Juice.

;
Wat is Google Analytics 4 en het belang hiervan voor jouw bedrijf
21 juni 2023 Online marketing

GA4, oftewel Google Analytics 4, is de nieuwste versie van Google’s veelgebruikte analysetool voor websites en webshops. Het is belangrijk om tijdig over te stappen naar GA4. Vanaf juli 2023 wordt er in Universal Analytics, de oude versie van Google Analytics, geen nieuwe data meer verzameld. Wel is het mogelijk om tot het einde van het jaar oude data in te zien. Het is van essentieel belang om de analysetool correct te implementeren, omdat het bedrijven de mogelijkheid biedt om een diepgaande analyse uit te voeren op het websiteverkeer. Je kunt inzicht krijgen in micro-conversies, de integriteit van data waarborgen en machine learning toepassen. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van GA4, de mogelijkheden en het belang van de tool voor jouw online marketingwerkzaamheden.

;
Yogisha blog
16 mei 2023 Online marketing

Orange Juice gaat Yogisha de komende jaren ondersteunen bij alle online marketingactiviteiten.

;
Nieuwe collega: Siebe
11 mei 2023 Online marketing

We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Siebe! Siebe hebben wij deze maand mogen verwelkomen in ons team. Hij gaat aan de slag als online marketeer, waarbij hij de focus legt op SEA. Benieuwd wie Siebe is en wat hij Orange Juice komt brengen? Lees dan onze blog.

;
7 tips voor het schrijven van een goede blog
16 maart 2023 Online marketing

Met behulp van deze tips schrijf je blogs die wél gelezen worden. Het schrijven van een blog is erg tijdrovend, het is dan ook zonde als jouw blogs uiteindelijk weinig of zelfs niet gelezen worden. Wij delen een aantal tips, waarmee je gegarandeerd de beste blogs schrijft.

;
Waarom is SEO inzetten belangrijk?
27 februari 2023 Online marketing

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, is een belangrijk onderdeel van online marketing. Als je het ons vraagt is het een must om hier voldoende aandacht aan te besteden. Met SEO-optimalisatie zorg je ervoor dat je website goed vindbaar is binnen zoekmachines, zoals Google en Bing. Hierbij hoef je niet per klik te betalen, want het verkeer naar de website is geheel gratis. Om deze reden wordt het ook wel organisch verkeer genoemd. Door aandacht te besteden aan SEO levert dit jouw bedrijf meer verkeer (en omzet) op. In deze blog nemen wij zeven redenen met je door waarom wij SEO een belangrijk online marketingkanaal vinden.

;
Even voorstellen: onze nieuwe collega Nina
14 februari 2023 Strategie

Sinds deze maand hebben we er weer een nieuwe collega bij! Nina komt ons team versterken als HR adviseur/coach en gaat dus een belangrijke rol vervullen bij Orange Juice. Om Nina wat beter te leren kennen, hebben we haar een aantal vragen gesteld.

;
Ontmoet onze ‘nieuwe’ collega Thomas
19 december 2022 Development

Afgelopen periode hebben wij meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen, zo ook Thomas. Thomas is geen onbekende bij Orange Juice, want hij heeft zowel zijn meewerkstage als zijn afstudeeronderzoek bij ons gedaan. Weten waar Thomas zich momenteel mee bezig houdt bij Orange Juice? Lees dan snel verder.

;
Ontmoet onze nieuwe content marketeer: Chayenne
12 december 2022 Online marketing

Chayenne is per 1 november bij ons gestart als content marketeer. Lees snel verder om Chayenne beter te leren kennen.

;
Ontmoet Laura, onze nieuwe UX/UI designer!
21 november 2022 Design

Orange Juice blijft groeien! Niet alleen in klanten en mooie projecten, maar ook in medewerkers. Ontmoet Laura: ‘Laura is eind oktober bij ons gestart als UX/UI designer’. Om Laura iets beter te leren kennen, hebben wij haar een aantal vragen gesteld. Lees je mee?