Ontmoet onze ‘nieuwe’ collega Thomas

19 december 2022 Development

Afgelopen periode hebben wij meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen, zo ook Thomas. Thomas is geen onbekende bij Orange Juice, want hij heeft zowel zijn meewerkstage als zijn afstudeeronderzoek bij ons gedaan. Weten waar Thomas zich momenteel mee bezig houdt bij Orange Juice? Lees dan snel verder.

Vertel ons eens wat meer over jezelf:

Ik ben Thomas, 28 jaar en een geboren en getogen Arnhemmer. Op dit moment woon ik nog alleen in het centrum van Arnhem, maar binnenkort krijg ik er een nieuwe huisgenoot bij: een kat! Ik heb altijd al een passie gehad voor alles wat met digitaal te maken heeft. Op jonge leeftijd was ik al bezig met programmeren en vormgeven. Na mijn middelbare school heb ik dan ook gekozen voor de opleiding mediavormgeving, maar toch wilde ik daarna iets anders gaan doen. Toen heb ik de keuze gemaakt om industrieel productontwerp te gaan studeren. Al na twee weken kwam ik erachter dat dit niks voor mij was en ben ik uiteindelijk gestart met een ICT-opleiding, in de richting webdevelopment. Op mijn mbo-opleiding heb ik meer de front-end kant van development gedaan en mijn hbo-studie was meer gericht op de technische kant van ICT. Juist de combinatie van ontwerpen en het programmeren vind ik erg leuk.

Waarom Orange Juice?

Bij Orange Juice ben ik begonnen met mijn meewerkstage. Na het lezen van de vacature leek het mij een interessant en open bedrijf waar je veel vrijheid hebt. Later heb ik ook mijn afstudeeronderzoek bij Orange Juice gedaan. Dit was zo goed bevallen, dat ik hier ook graag wilde blijven werken. Wat mij heel erg aanspreekt, is dat je bij Orange Juice veel vrijheid hebt en flexibele werktijden.

Wat ga je precies doen bij Orange Juice?

We hebben nog niet echt een functietitel bedacht voor mijn werkzaamheden, maar ik ga het marketingteam ondersteunen met technische taken. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van technische SEO-issues en het technisch implementeren van verschillende tools en het automatiseren en optimaliseren van processen. Daarnaast zal ik werkzaam zijn als front-end developer. Dus zowel het marketing team als het development team zal ik ondersteunen bij verschillende projecten.

Waar ben je extreem goed in?

Ik denk dat ik erg goed ben in het bouwen van digitale oplossingen. Door mijn achtergrond in ontwerpen en programmeren, en mijn passie voor SEO, ben ik goed in het van A tot Z realiseren van producten. Het bouwen en opzetten van verschillende dingen vind ik erg leuk om te doen. Niet alleen digitaal. Zo ben ik bezig met het bouwen van een tafel, waarvan ik eerst een 3D ontwerp heb gemaakt en nu kan beginnen met het daadwerkelijk realiseren van de tafel. Ik bouw graag producten en ik weet hoe ik tot een goed eindresultaat kan komen.

Wat maakt jou vrolijk?

Iets bouwen maakt mij heel erg vrolijk, maar dat is inmiddels wel duidelijk denk ik. Ik ben ook erg competitief. Ik kan er dan ook echt van genieten als ik win tijdens een potje tafelvoetbal. Zakelijk gezien vind ik het leuk om te zien als een bedrijf groeit door mijn investering in tijd en kennis. Een mooi resultaat opleveren voor een klant, dat is waar ik het uiteindelijk voor doe.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Dat is een goede vraag. Over vijf jaar hoop ik een product op de markt gelanceerd te hebben en dat ik daar dan verantwoordelijk voor ben. Denk bijvoorbeeld aan een product dat geïmplementeerd kan worden in Umbraco, het CMS systeem waar we bij Orange Juice mee werken. Hopelijk volgen daarna nog meer producten die ik ga realiseren.

We zijn erg blij dat Thomas na zijn afstuderen bij ons is blijven werken! Wil jij ook ons team komen versterken? Neem een kijkje tussen onze vacatures, want misschien zit er voor jou ook een passende functie bij.