Ontmoet onze nieuwe online marketeer Phawan

14 december 2021 Online marketing

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Phawan. Benieuwd naar wat hem zoal bezig houdt? Wij stelden Phawan een aantal vragen.

Vertel eens wat over jezelf

Ik vind mijzelf een sociale introvert die graag op avontuur gaat om nieuwe dingen te leren over de wereld, mensen en mijzelf. Om mijn afstuderen te vieren ben ik bijvoorbeeld 10 dagen alleen naar Portugal gereisd. Hier heb ik kennis gemaakt met andere reizigers, bewoners en de Portugese keuken.

Daarnaast breng ik mijn vrije tijd vaak door met vrienden. Ik vind het belangrijk dat mensen om mij heen zichzelf kunnen en durven te zijn. Mijn vriendenkring is daarom best wel divers. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en weet wie zij zijn. “Come as you are” is daarom ook wel een zin waarmee sommige mensen mij beschrijven.

Wat is jouw rol binnen het team van Orange Juice?

Tijdens mijn studie Communicatie en Multimedia Design aan de HAN heb ik mij verdiept in bedrijfscommunicatie en mediadesign. Daarnaast heb ik de minor Digital Marketing gevolgd om een stap richting het internet marketing vak te zetten. Bij Orange Juice werk ik aan goede search engine optimalisaties en advertising oplossingen om de doelen van onze klanten te behalen. 

Waarom werken bij Orange Juice?

In het tweede jaar van mijn studie kwam ik in contact met Orange Juice op de HAN bedrijvenmarkt. Na een kort gesprek was ik erg enthousiast. Ik vond het een ambitieus bedrijf met verstand van zaken en een goede leeromgeving. Jammer genoeg waren er toen geen opties voor online marketing of communicatie stages. Afgelopen maand waagde ik een nieuwe poging en nu begint mijn avontuur bij Orange Juice. 

Waar ben je (extreem) goed in?

Ik ben van mening dat mijn werk altijd beter kan en wil graag expert worden in wat ik doe. Daarom ben ik altijd kritisch op de projecten waar ik aan werk en stel ik vragen aan mezelf en anderen. Je zou dus kunnen zeggen dat ik goed ben in het blijven verbeteren van mijzelf en mijn werk. Daarnaast ben ik goed in het vinden van effectieve oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken die ik onderbouw met data en feiten. 

Wat maakt jou vrolijk?

Ik wil graag goed zijn in wat ik doe. Daarom geniet ik het meest van het opleveren van goed werk en het leren van nieuwe dingen. Ik haal veel voldoening uit mijn werk en om elke dag iets nieuws te leren. Gelukkig valt er ook altijd wat nieuws te leren op het gebied van online marketing!

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Zoals ik al eerder aanhaalde wil ik graag verder groeien als SEO/SEA specialist. Daarnaast zie ik in de toekomst een strategische functie ook wel zitten.

Wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst Phawan. Zie jij een functie als online marketeer bij Orange Juice ook wel zitten? Bekijk dan onze vacature en wie weet tot snel!